Cougar Town obnovljen za petu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Cougar Town obnovljen za petu sezonu

Cougar Town obnovljen za petu sezonu

Cul de sac ekipa preživjela je transplantaciju na TBS. ABC se lani odlučio riješiti zabavne, ali slabo gledane serije čije ime još uvijek nosi nepravednu stigmu lošijih početnih epizoda, a sada se ona dobro drži na kabelskoj mreži. Trenutno je u finišu emitiranja četvrte sezone, a TBS je objavio da naručuje petu od 13 epizoda za emitiranje iduće godine.

Seriju su ove sezone napustili autori autori Bill Lawrence i Kevin Biegel, iako su ostali kao konuzltanti, ali Cougar Town — ili Dobra mačka, kako su je Slovenci brilijantno preveli — je svejedno ostao ona simpatična, uvrnuta i zabavna komedija kakvu smo je poznavali kroz dvije od tri sezone na ABC-u.

2 komentara
  • PEEENY CAAAN! Odlicna i ova cetvrta sezona, sto se za Community ne bi moglo reci.. CT i dalje jak kao i uvek, dok je Community suvise cudan posao.. Tj. pre su one sasave epizode (Bozicni mjuzikl i crtani, video igrica, paralelni univerzumi) bili dobri jer su bili retki, a sad se sa svakom trude da budu sto ludji od prethodne, da su zaboravili da budu smesni.. :( I zao mi je zbog toga, jer volim likove i ne znam ima li veze sa tim odlazak Harmona, ali pratim i dalje..

  • Cougar Town sam nekada znala pogledati ako sam ga uhvatila na tv-u ali nikada ju ne bi skidala preko neta i gledala u svoje slobodno vrijeme.Parks & rec i Community su jedine “humoristične” koje pratim.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861