Autori Babylona 5 i Matrixa pokušat će popuniti rupu zvanu SF na TV-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Autori Babylona 5 i Matrixa pokušat će popuniti rupu zvanu SF na TV-u

Autori Babylona 5 i Matrixa pokušat će popuniti rupu zvanu SF na TV-u

Netflix se ne zadovoljava samo reprizama starih sitcomova i ne odustaje od razvoja originalne produkcije. Nakon Davida Finchera i Kevina Spaceyja, osigurali su nova zvučna autorska imena. I projekt na koji ćete se vjerojatno brzo napaliti, jer se radi o znanstveno fantastičnom konceptu. Autori serije zasad nazvane Sense8 su J. Michael Straczynski i braća Wachovski dvojac, poznati kao autori Babylona 5, odnosno kultnog Matrixa (i ona druga dva na koja svi gledaju svisoka kao zadnje Star Warse).

Netflix je naručio prvu sezonu od 10 epizoda koja bi na streaming servisu trebala zaživjeti tokom iduće godine, a prati “povezane umove i izlovljene duše.” Kakve god to bile. Malo je toga zasad poznato o projektu koji, opet citiramo, “utjelovljuje poznati način pripovjedanja dvojca Wachowski”. Uglavnom, ovo je prvi televizijski projekt nekad-braće-danas-brata-i-sestre Wacohwski te povratnički televizijski projekt autora kutlnog obožavanog Babylona 5, koji se zadnjih godina više bavio filmom i stripom.

2 komentara
  • Cloud Atlas je bio sjajan, imao je atmosferu slicnu Lostu.. Valjda cemo dobiti dobar sf konacno, Revolution mi nije nesto, Falling Skies sam odustao, a videcemo sta ce biti sa Defiance..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861