Cougar Town i Last Man Standing obnovljeni, Dracula otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Cougar Town i Last Man Standing obnovljeni, Dracula otkazan

Cougar Town i Last Man Standing obnovljeni, Dracula otkazan

Dugi pregovori s glumcima, producentskim kućama i studijima otežavali su donošenje odluke o sudbini posljednjih nekoliko serija s broadcast mreža. I dok Parenthood još uvijek visi, donesene su neke druge last-minute odluke. Priča se da je pozitivan dogovor oko Parenthooda blizu, a NBC svoj raspored predstavlja noćas.

Druga serija s NBC-a čija je sudbina bila upitna sinoć je otkazana — Dracula Jonathana Rhysa Meyersa završava nakon samo jedne kratke sezone.

Iako nije broadcast mreža, TBS će također imati svoju upfront prezentaciju drugi tjedan te je objavio kako će se Cougar Town vratiti na male ekrane sa šestom sezonom, koja će ujedno biti i posljednja. Trinaest zaključnih epizoda dovest će sitcom na ukupan broj epizoda iznad 100, što omogućuje TBS-u i ABC-u da ga lako prodaju u sindikaciju. Posljednja će sezona krenuti s emitiranjem početkom iduće godine.

Nakon dugih pregovora s 20th Century Foxom, ABC je obnovio sitcom Last Man Standing za četvrtu sezonu te naručio oba sitcoma iz 20th produkcijskog studija, Cristelu i Fresh Off the Boat. 

Cristela je komedija o studentici prava koja se bori za svoje snove, koji često idu kontra želja njezine tradicionalne obitelji meksičkoga porijekla. Pilot prije snimanja nije imao nikakav buzz, no glavna glumica, Cristela Alonzo, navodno je dobila odlične reakcije od test publike te mreža nije htjela propustiti priliku da seriju ubaci na svoj raspored.

cristela

S druge strane, Fresh Off The Boat se bavi još jednom manjinskom obitelji – u ovom slučaju Tajvanaca. Smještena je u Orlando na Floridi u devedesete godine prošloga stoljeća. Iza serije stoji Nahnatchka Khan, kreatorica sitcoma Don’t Trust The Bitch in Apt.23.

F.O.B.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861