Parenthood i Parks and Recreation završavaju ove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Parenthood i Parks and Recreation završavaju ove sezone

Parenthood i Parks and Recreation završavaju ove sezone

Nakon (pre)dugog natezanja, NBC je konačno objavio da je Parenthood i službeno obnovljen. Slabo gledana, ali kritički hvaljena obiteljska drama ostala je jedina serija upitne sudbine pred NBC-jevo predstavljanje novog rasporeda — na kojem će startati od jeseni.

NBC je naručio šestu i posljednju sezonu koja će se sastojati od 13 epizoda. Glumci i mreža sporili su se oko ugovora, gdje je NBC tražio da prihvate smanjenje plaće i angažmana — glavni glumci trebali su se pojavljivati u devet od 13 epizoda u sezoni. Navodno je kompromis postignut i brojka dignuta na 11 epizoda.

Kako god bilo, lijepe vijesti za gledatelje vrlo nam drage serije, koja je u prošloj sezoni ipak imala određen kreativni posrtaj. I dok je četvrta bila vjerojatno najbolja do sada, peta je bila — najlošija. Čini se kao idealno vrijeme za završetak serije, uz priliku za dostojni oproštaj od Bravermana.

Zajedno sa Parenthoodom, iduće sezone završit će i NBC-jeva komedija Parks and Recreation. Leslie Knope i kompanija obnovljeni su ranije za sedmu sezonu, no doduše, neće se vratiti jesenas, već u zasad neodređenom terminu kasnije u sezoni. Broj epizoda zasad nije poznat, ali logično je pretpostaviti da se radi o 13-ak.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861