Cougar Town prelazi na TBS? – serijala.com
Trenutno čitaš
Cougar Town prelazi na TBS?

Cougar Town prelazi na TBS?

Deadline.com ekskluzivno donosi vijest kako bi kabelska mreža TBS mogla postati novi dom za slabo gledani sitcom Cougar Town, ukoliko ga ABC otkaže.

Cougar Town, koji je dvije sezone uživao u timeslotu iza megahita Modern Family, ove je godine premješten na utorak iza iznimno nekompatibilnog Last Man Standinga, sa skraćenom narudžbom i premijerom tek u veljači. ABC još nije otkazao seriju, dapače, Bill Lawrence, kreator serije, prije nekoliko je dana na Twitteru izjavio kako je optimističan i uvjeren da će se serija vratiti. Mreža trenutno pregledava snimljene pilote, na temelju kojih će sastaviti jesenski raspored i što će uvelike utjecati na odluku o sudbini Cougar Towna. Obnovom za četvrtu sezonu serija bi se približila prihvatljivom broju epizoda za sindikaciju, zbog čega ABC Studios, koji producira seriju, i razmatra dodatne opcije ukoliko ABC ne pronađe mjesto na rasporedu za Cougar Town.

Cougar Town bi tako, ukoliko uistinu pređe na TBS, bio druga serija Billa Lawrencea koja je pronašla dom na drugoj mreži. ABC je preuzeo popularni Scrubs nakon sedam godina emitiranja na NBC-u. Mreža se otada nalazi u puno boljem stanju što se tiče sitcoma – nakon hitova kao što su Modern Family i The Middle, mreža im je pronašla solidne partnere kao što su Suburgatory, Happy Endings i Don’t Trust The B**** in Apartment 23, što dodatno komplicira situaciju s Cougar Townom.

ABC će svoj jesenski raspored i popis obnovljenih, odnosno otkazanih serija objaviti u utorak, 15. svibnja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861