ABC shvatio da ne postoji američki remake Mućki i prihvatio se posla – serijala.com

ABC shvatio da ne postoji američki remake Mućki i prihvatio se posla

Zeleno svjetlo za snimanje pilota remakea kultne britanske humoristične serije.

 1. Andrija says:

  Čemu taj protuprirodni blud?? Zašto (i kako???) misle da će jednu tako kultnu seriju moći kvalitetno preraditi? A da ne pričam da je prosječnom Amerikancu(i ne, tu sada ne hejtam Amere i ne kenjam po njima samo zato što su Ameri) glavna zanimacija i vrhunac kvalitetne televizije vidjeti Kim Prekrdashian kako se daje za kikiriki u zoološkom vrtu u sklopu Big Brother Seljebrity izdanja… Stvarno su nedokazani, umjesto da emitiraju orignalnu seriju oni će napraviti neki abortus koji će biti izrazito zabavan i privlačan demografskoj skupini koja uživa u tonovima a la Justin Bieber… -.-
  ono… fak… It just ain’t right…

 2. Robi says:

  upućujem krik i pljuvačku ka LA-u: blasfemija!

  ne dirajte mi mućke!

 3. Roz says:

  “hrvatski Kanađani” hahahahaha FTW!

 4. Tiruriru says:

  Ovo je kao da želite sami naslikati identičnu Mona Lisu uspjet će te ….nikad !

 5. ignotus says:

  Upućujem prezirni pogled prema Los Angelesu.
  Isuse! Nema toga što Ameri neće “prevesti” na svoju publiku. Ne bi bilo problema da svi ne znamo da će ovo biti plitko, preplitko. Kao i moderni Šerlok koji živi u New Yorku… BBC’s Sherlock anyone?

 6. NITKO NE MOŽE NAPRAVITI REMAKE MUĆKIIII…debilčine

 7. MaxB says:

  Ameri su napravili bolji Shameless od originalnog britanskog (barem što se tiče genijalne prve sezone – druga je počela vući previše na britansku seriju i ne sviđa mi se). No, mislim da je to uspjelo zato što su glumci u originalnom Shamelessu bili irelevantni, nebitni, a u američkoj verziji uz dobre do izvrsne likove dobili smo omiljenog Williama H. Macyja (koji je ujedno u prvoj sezoni lajkabilan, dok je u britanskoj verziji odvratni se*onja – a takav je sad počeo polako postajati u drugoj sezoni američke verzije) i ultra-seksi Emmy Rossum.

  Za razliku od Shamelessa, glumci su se u Mućkama stopili s likovima, tj. ne vidim na koji način bi mogli napraviti preradu kad je cijela poanta koliko u Delboyu i Rodneyu, toliko i u Davidu Jasonu i Lyndhurstu – bez njih mućke ne postoje. Neke stvari je bolje ne prerađivati. U tu kategoriju spada i Coupling.

 8. Kefa says:

  Da li je tko vidio remake britanske komedije “smrt na sprovodu” u Chris Rock verziji?!?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *