True Blood i Six Feet Under trebali su imati rebootove na HBO-u, ti projekti su sada mrtvi – serijala.com
Trenutno čitaš
True Blood i Six Feet Under trebali su imati rebootove na HBO-u, ti projekti su sada mrtvi

True Blood i Six Feet Under trebali su imati rebootove na HBO-u, ti projekti su sada mrtvi

Negdje krajem 2020. pojavila se informacija da HBO razmšlja o potencijalnom rebootu True Blooda koji je trebao voditi izvršni producent Riverdalea, Roberto Aguirre-Sacasa. Uz njega na mjesto izvršne producentice trebala je zasjesti Jami O’Brien. Alan Ball, autor orginalne serije koja se počela emitirati 2008. također se trebao potpisati na taj projekt.

Nekoliko mjeseci nakon inicijalne informacije Casey Bloys, šef programa na HBO-u, potvrdio je da imaju scenariste koji pokušavaju stvoriti neku ideju za reboot serije. No, čini se kako od toga svega neće ipak biti ništa. Jučer je Bloys potvrdio da je projekt mrtav, a zajedno s njim u grob je otišao i reboot jedne od najboljih HBO-ovih serija, Six Feet Under.

Podsjetimo, True Blood prati Sookie Stackhouse (Anna Paquin), konobaricu s telepatskim sposobnostima koja se zaljubljuje u 173-godišnjega vampira Billa Comptona (Stephen Moyer) — čije misli ne može čitati. Serija je temeljena na serijalu knjiga Southern Vampire Mysteries autorice Charlaine Harris.

Kad smo već kod HBO-a i Caseyja Bloysa, Variety ima sjajan članak o zbivanjima na mreži i šefu programa.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861