Tjedni top 5: završava Rectify, a Peter Capaldi uskače u ulogu života – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedni top 5: završava Rectify, a Peter Capaldi uskače u ulogu života

Tjedni top 5: završava Rectify, a Peter Capaldi uskače u ulogu života

Još uvijek glumimo godišnji odmor, zato ni ovaj put ništa od nekog zanimljivijeg uvoda. Nemojte nam zamjeriti.

1. Rectify

Druga sezona Rectifyja završava ovaj tjedan, a mi ćemo možda jednog dana imati tekst o ovoj sjajnoj seriji na stranici. Kronično kasnimo, ali teško je napisati nešto suvislo o molitvi koja glumi televizijsku seriju. Sundance se još nije oglasio oko treće sezone, ali vjerujemo kako će se i to prije ili kasnije dogoditi. I eto ga, Rectify je obnovljen za treću sezonu.

2. True Blood

Nakon sedam godina vrijeme je da se oprostimo s vampirima, vukodlacima, vilama i ostalim nadnaravnim bićima iz nekadašnje HBO-ove perjanice, True Blood. Da budem iskren, nisam gledao zadnje dvije-tri sezone, a najgore je što imam osjećaj da ništa važno nisam ni propustio. Bilo kako bilo, True Blood završava, što bi značilo da brojni talentirani glumci iz serije imaju priliku za nove i bolje projekte u budućnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=uaNdl1kbNzA

3. Doctor Who

Peter Capaldi. Premijera nove sezone Doctora Whoa jedan je od najvažnijih TV eventova godine. Naravno da ćemo gledati. Gledajte i vi.

Pročitaj još

4. The Leftovers

Krajem godine morat ćemo posložiti liste najdražih nam serija godine, a sumnjam da će mi išta biti ispred HBO-ovih Leftoversa. Posljednja epizoda donijela je nekoliko šokova i odgovora, ali ponajviše pitanja — u klasičnoj lindelofovskoj maniri. The Leftovers ili volite ili ne volite, nema ovdje baš ništa između, ponajviše zbog pedigrea koju njen showrunner donosi, ali teško je ostati ravnodušan.

https://www.youtube.com/watch?v=TsiI5BM81Cc

5. Intruders

Intruders je serija o Jacku Whelanu, bivšem časniku LAPD-aod kojeg je zatraženo da istraži neke čudne pojave. On pokušava pronaći odgovore, ali njegovi pokušaji završavaju u slijepim ulicama. Zbunjen dešavanjima, on počinje usredotočavati svoju istragu oko tajnog društva koje posvećuje svoje napore kako bi zaradili besmrtnost tražeći utočište u tijelima drugih. John Simm i Mira Sorvino u glavnim ulogama, a izgleda… pomalo blesavo. Ali pogledat ćemo prvu epizodu, barem.

10 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861