Obnove i otkazivanja ukratko: Suits, Robot Chicken, Major Crimes… – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove i otkazivanja ukratko: Suits, Robot Chicken, Major Crimes…

Obnove i otkazivanja ukratko: Suits, Robot Chicken, Major Crimes…

Skupila se nekolicina vijesti obnovama (te otkazivanjima i odgodama) nekolicine nešto manje popularnih serija, pa ćemo ih obraditi u jednom dahu. Dakle, obnovljeni su:

 • Suits, najnoviji ljetni uspjeh mreže USA Network vratit će se u trećoj sezoni sa 16 epizoad. Dosad je emitirano deset epizoda druge sezone, a preostalih šest očekuje se početkom iduće godine.
 • A kad smo već kod odvjetničkih bro-dramedija… Franklin & Bash. TNT je još krajem prošlog mjeseca obnovio seriju za treću sezonu, a druga je završila sredinom kolovoza.
 • Nedugo nakon premijere šeste sezone, Adult Swim je naručio sedmu sezonu stop-motion animirane serije Robot Chicken. Nema riječi o broju epizoda, no sve dosadašnje imale su po 20.
 • Ista mreža je, također krajem rujna, obnovila Major Crims, krim-procedural i spin-off njihove uspješnice The Closer, sa Mary McDonnell u glavnoj ulozi. Druga sezona imat će 15 epizoda te se očekuje idućeg ljeta. Radi se o najgledanijoj kabelskoj premijeri (ukupna gledanost) ikada te najgledanijoj novoj kabelskoj seriji tekuće godine.

…plus dva otkazivanja…

 • Jedan od najvećih televizijskih trasheva koji nam je podario bezbrojne nehotično komične trenutke završit će nakon pet sezona. ABC Family je najavio kako neće obnoviti The Secret Life of the American Teenager, a serija će završiti iduće godine.
 • NBC je odlučio da neće emitirati naručeni sitcom Next Caller, u kojem je komičar Dane Cook trebao imati glavnu ulogu, i to usprkos tome što su snimljene četiri epizode od naručenih šest.

…i odgoda.

 • Nakon odgode Communityja i Louieja stiže još jedna, no zbog ove nećemo pretjerano žaliti. Touch Kiefera Sutherlanda trebao je krenuti krajem ovog mjeseca u terminu petkom, no zasad je odgođen do siječnja. Ostaje otvoreno pitanje gdje će se emitirati, no izgledna propast drame The Mob Doctor sugerira odgovor.
2 komentara
 • Jel itko zna što je je s Alphas??? hoće li bit 3. sezone???
  pretpostavljam da da, ali me zanima jel službeno obnovljena

  • Iskreno, nedovoljno pratim Syfy i njihovu gledanost da bi ti znao reći nešto pametnije osim da službeno nisu obnovljeni.

   Lani se govorilo da će biti otkazani, ali nisu bili, a ove godine imaju slabju gledanost i koliko ja vidim, to im je najslabije gledana serija.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861