Suits obnovljen, Powers i Houdini & Doyle otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
Suits obnovljen, Powers i Houdini & Doyle otkazani

Suits obnovljen, Powers i Houdini & Doyle otkazani

Kabelska mreža koja nam je prošlo ljeto donijela Mr. Robota je obnovila dugogodišnju uspješnicu Suits, dok je PlayStation Network otkazao svoju prvu seriju Powers, a FOX slabo gledanu dramu Houdini & Doyle.

USA Network trenutno prikazuje šestu sezonu Suitsa, a naručena sedma dolazi na ljeto sljedeće godine. Izvršni producent Aaron Korsh je izjavio kako je s mrežom sklopio ugovor za nadolazeće dvije sezone, no nije dao nikakvih detalja o završetku ove odvjetničke drame. Kako se čini, Korsh još uvijek nema u planu finalnu sezonu, ali navodi da je serija bliže svom kraju nego svom početku.

Ovog tjedna imamo i dva nova otkazivanja. Prvo dolazi sa PlayStation Networka koji je nakon dvije sezone otkazao Powers, prvu seriju iz vlastite originalne produkcije. Adaptacija Marvelovog stripa je, kombinirajući žanrove superherojske fantazije, noira i policijskog procedurala, pratila živote dvoje detektiva odjela za ubojstva, Christiana Walkera i Deenu Pilgrim, koji su dodijeljeni istragama slučajeva koji uključuju ljude s nadnaravnim sposobnostima.

S druge strane, FOX je odlučio da neće biti druge sezone Houdini & Doyle koju je radio u zajedničkoj produkciji s britanskim ITV-om i kanadskim Globalom. Serija je pratila prijateljstvo Harryja Houdinija i Sir Arthura Conana Doylea, a svojih deset epizoda je prikazala ovog proljeća.

Komentari (1)
  • skoro pa sam krenio gledat hudinija i doyla; činilo mi se da je neka simpatična britanska zajebancija…

    powers druga sezona je apsolutno negledljiva, svi dobri karakteri su pocrkali u prvoj sezoni tako da stvarno nema smisla…i mislim da je powers pljunuti image comics, da nema nikakve veze sa marvelom kao što autor kaže…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861