iZombie dobio drugu sezonu na CW-u, kao i Powers na Sonyju – serijala.com
Trenutno čitaš
iZombie dobio drugu sezonu na CW-u, kao i Powers na Sonyju

iZombie dobio drugu sezonu na CW-u, kao i Powers na Sonyju

Nema prevelikog iznenađenja u CW-ovoj obnovi dramedije iZombie, koja je debitirala ove zime. Druga sezona službeno je potvrđena, iako broj epizoda još nije poznat. Ali bit će makar implicitno najavljen ako je mreža idući tjedan uvrsti na svoj jesenski raspored — tada računajte da se radi o 20 ili više epizoda.

CW je već ranije obnovio niz svojih serija — The 100, Arrow, The Flash, Jane the Virgin, Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals i Reign (te Beauty and the Beast za iduće ljeto) — a izvjesno je da će otkazati The Messengers i Hart of Dixie, čija je autorica već rekla da je gotovo.

Sve o obnovama, otkazivanjima i novim serijama najavljenim tijekom upfront weeka možete naći u našem pregledu.

U ostalim obnavljačkim vijestima — Sony Playstation je obnovio svoju prvu originalnu seriju, adaptaciju stripa Powers. Serija je prošla kroz razno-razne faze razvoja i bila odbačena na FX-u nakon nekoliko pokušaja prepravaka. Kombinirajući žanrove superherojske fantazije, noira i policijskog procedurala, Powers prati živote dvoje detektiva odjela za ubojstva, Christiana Walkera (Sharlto Copley) i Deenu Pilgrim (Susan Heyward), koji su dodijeljeni istragama slučajeva koji uključuju ljude s nadnaravnim sposobnostima.

3 komentara
    • serija je daleko od svoje mainstream konkurencije, bar što se tiče vizualnih efekta.sama priča je dosta solidna, kombinacija policijskog noira i herosa, sam strip je marvel otkupio od image comicsa (tj. samog autora) nakon par sezona izlaženja.radnja ukratko, bez spojlera : par detektiva policijskog departmenta zadužen za problematiku superheroja, točnije za par “superheroja” koji žive u istom gradu, moraju legalno registrirat svoje supermoči, u seriji to nazivaju powers; neki dobri, neki zli, jedan jako zao (glumi ga brilijatni eddie izzard), neki stari, pred mirovinom, neki mladii, pokušavaju se dokazat, dok su neki samo izgubljeni u svemu tome, pokušavaju pronaći svoje mjesto – serija se vrti oko sukoba svih navedenih…
      meni osobno: minus za produkciju, neke stvari bi vizualno bolje izgledale da su imali više novaca na raspolaganju – plus za eddie izzarda i noah taylora, nema toliko cmizdrenja i dramatiziranja oko gluposti, dosta krvi, zapravo ima ga u lokvama, glavni negativac je strah i trepet s obzirom da ga glumi komičar
      sve u svemu – kul za obožavatelje ovog žanra

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861