iZombie obnovljen, a Valor i Life Sentence se ne vraćaju na The CW – serijala.com
Trenutno čitaš
iZombie obnovljen, a Valor i Life Sentence se ne vraćaju na The CW

iZombie obnovljen, a Valor i Life Sentence se ne vraćaju na The CW

Prije nešto više od mjesec dana, The CW je u komadu naručio nove sezone za čak deset svojih serija, među kojima su superheroji i moderni reboot Dinastije. U međuvremenu je krenula peta sezona vrlo dobrog The 100 (čiji trailer možete pogledati u nastavku), a mreža je čekala svega dva tjedna da naruči i šestu sezonu.

Krajem mjeseca nas očekuje i finale stripovske adaptacije iZombie koju je The CW upravo obnovio za petu sezonu, najvjerojatnije smještenu u midseason kao i dosad. Iako se ove godine svijet serije drastično izmijenio od svojih početaka, pretvorivši Seattle u zombie grad odsječen od ostatka SAD-a, iZombie je i dalje zadržao karizmu i sve ono u što smo se zaljubili još u prvoj sezoni.

The CW tradicionalno obnovio deset serija u paketu, uključujući superheroje i novu Dinastiju

Nasuprot mnoštvu obnova, The CW je otkazao svoje dvije nove serije – vojničku dramu Valor, koja se zadržala na samo trinaest jesenskih epizoda, te komediju Life Sentence čija je prva i jedina sezona krenula ovog proljeća. Serija s Lucy Hale u glavnoj ulozi je drama o ženi kojoj je pogrešno dijagnosticiran terminalni rak i koja je nakon dijagnoze donijela više upitnih odluka s kojima se sad mora nositi, ali i pokušati ih ispraviti. Finale sezone možemo očekivati sredinom lipnja.

https://www.youtube.com/watch?v=giiIq7t4oMQ

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861