Supergirl serija… poletjela na CBS-u sa narudžbom serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Supergirl serija… poletjela na CBS-u sa narudžbom serije

Supergirl serija… poletjela na CBS-u sa narudžbom serije

Vjerojatno najeksponiraniji pilot ove sezone bila je CBS-ova super-heroina Supergirl, koja je sada službeno i potpuno očekivano dobila svoju seriju. Naravno, CBS će naručiti hrpu serija u idućim danima, no ovu su očito željeli posebno izdvojiti iz paketa.

Naslovna heroina je Melissa Benoist, na televiziji uglavnom poznata iz Gleeja, a nedavno smo ju gledali u Oscarom nominiranom Whiplashu. Uz nju, u pilotu se pojavljuje i Calista Flockhart, svima vam sigurno poznata kao Ally McBeal iz istoimene serije.

Također rođena na Kriptonu, “Kara Zor-El je 24-godišnjakinja koja odlučuje prihvatiti svoje superherojske sposobnosti i biti junakinja za što je uvijek bila predodređena” – kaže službeni opis buduće serije.

Seriju producira Greg Berlanti, odnosno njegov Berlanti Productions, koji u svom portfelju drži također DC-jeve Arrow i Flash, smještene na CBS-ovoj korporativnoj rođakinji, mreži CW. Ali Adler (Chuck, Glee) i Andrew Kreisberg (The Flash) pisali su pilot uz Berlantija.

Supergirl iliti Kara Zor-El dobila je sredinom osamdesetih svoj film, koji je poprilično podbacio u svim segmentima, dok je na televiziji Laura Vandervoort popunila ulogu u 15-ak epizoda CW-ovog Smallville.

Sve o obnovama, otkazivanjima i novim serijama najavljenim tijekom upfront weeka možete naći u našem pregledu.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861