Pogledajte koji će poznati junaci navratiti u iznenađujuće zabavni Arrow – serijala.com
Trenutno čitaš
Pogledajte koji će poznati junaci navratiti u iznenađujuće zabavni Arrow

Pogledajte koji će poznati junaci navratiti u iznenađujuće zabavni Arrow

Da, Arrow nas zapravo nije razočarao, i štoviše za standard mreže na kojoj pratimo većinu sapunica, Arrow je zapravo više nego dobar. Naravno, autoru ovoga teksta kao obožavatelju DC-jevog stripovskog svemora jako se dopao pilot. Znamo, bila je to najgledanija je premijera u posljednje tri godine na spomenutoj mreži, no hoće li nas sljedeće epizode uspjeti zadržati?

Na njujorškom Comic-Conu premijerno je prikazan trailer novih epizoda, najavljeni su gostujući likovi, što je nas je i dodatno zaintrigiralo. Što se tiče likova, ljubitelji stripova i poznavatelji priče o Green Arrowu će doći na svoje, no za one malo manje upućene, mi ćemo vam ih predtstaviti. Dakle u sljedećim epizodama nas očekuje Well Dressed Man (John Barrowman – Torchwood, Droctor Who), kao lik povezan sa Oliverovom majkom. Zatim će nas u narednim epizodama zabavljati Deadshot (Michael Rowe), vrhunski elitni ubojica koji ima nerješene odnose sa Oliverom, kao i Deathstroke (Jeffrey Robinson – Human Target), koji također dijeli par okršaja sa glavnim likom. Da ne bi Arrow bio sam u svojim osvetničkim pohodima, u jednoj od sljedećih epizoda, pojaviti će se i The Huntress (Jessica De Gouw), sa svojim načinom dovođenja pravde u Starling City.

A sad, možete pogledati kako to izgleda u novom traileru, a prema svemu sudeći, očekuje nas jedna vrlo zabavna i akcijom prožeta sezona.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qu9QZkL-MS4[/youtube]
9 komentara
  • Meni se, također kao obožavatelju stripova, pilot također vrlo svidio. Nadam se samo da će i nastaviti i istom tonu (a može i mračnije).

  • objasnite mi samo ovo on je manje vise šupljo glavi playboy koji zavrsi pet godina na pustom i skoro nenastanjivom otoku shvaćam da je morao naučiti preživjeti čak ću prihvatit da je naučio gađat iz luka i strijele ali gdje pobogu naući borilačke vještine a da negovorimo o mad computer skills.

  • bemu miša, ne valja kad čitaš strip predložak, ne valja ni kad ga ne čitaš. zanimljivo, hrpa mojih frendova koji su čitali stripovlje, prilično pohvalno se izražavaju spram ekranizacije. guštaju u činjenici da Arrow zapravo smiče gamad strijelama, bez moralizirajućih kenjaža kao u stripu. meni nevježi, pilot prilično smrdi, od lošeg CGI do hrvatske glume. čekam epizodu dva. zasad je u istoj kategoriji kao i očajni Revolution.

  • Stvarno odlična serija, totalna zabava! Upravo pogledao 2. epizodu, meni ovo izgleda obećavajuće…

  • mda, u 2012 doik marsom furaju roboti i okreću kamenje, frajer lukom i strijelom tjera pravdu po svijetu.
    Ne mogu to prožvakati, sorry.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861