Tina Fey i Amy Poehler vodit će Zlatne globuse! – serijala.com
Trenutno čitaš
Tina Fey i Amy Poehler vodit će Zlatne globuse!

Tina Fey i Amy Poehler vodit će Zlatne globuse!

Izvadite šampanjac, slavimo do siječnja! Tina Fey i Amy Poehler, jedne od najsmješnijih i najtalentiranijih žena na televiziji, vodit će nadolazeću dodjelu Zlatnih globusa.

Nakon što je tri godine zaredom Ricky Gervais vrijeđao holivudsku kremu na dodjeli Zlatnih globusa, NBC je, u jednom od svojih najboljih poteza u zadnje vrijeme, odlučio taj posao dodijeliti svojim dvjema najvećim zvijezdama. Bivše kolegice iz Saturday Night Livea koje su, između ostalog, ondje dijelile voditeljsku dužnost u popularnom Weekend Updateu, trenutno su zvijezde izvrsnih NBC-evih sitcoma. Tina Fey nakon sedam sezona 30 Rock privodi kraju, a Poehlericin Parks & Recreation trenutno je u petoj sezoni.

Vijest stiže tri tjedna nakon dodjele primetime Emmya, u kojem je Poehler (ponovno) bila zaslužna za najbolji i najsmješniji dio večeri, kada je u dogovoru s Juliom Louis-Dreyfus, dobitnicom Emmya za Veep, zamijenila pobjedničke govore.

Nadajmo se samo da CBS nagodinu neće dobiti istu ideju za Emmye i voditeljski posao dodijeliti svojim sitcom zvijezdama – Jonu Cryeru i Ashtonu Kutcheru.

70. po redu dodjela Zlatnih globusa bit će održana u nedjelju, 13. siječnja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_DrJajLQlSA[/youtube]
4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861