NBC objavio planove za zimski dio sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC objavio planove za zimski dio sezone

NBC objavio planove za zimski dio sezone

Nakon FOX-a, i NBC je objavio svoj raspored za ostatak sezone, koji uključuje puno veći broj reality showova, te povratak glazbene drame Smash.

Jedini dani koji ostaju netaknuti su srijeda i petak, a promjene za ostatak rasporeda su slijedeće:

  • Počevši od 7. siječnja, nova drama Deception (FKA Infamous) zamijenit će Revolution ponedjeljkom u 22h, koji će otići na tromjesečnu pauzu. Novi NBC-ev hit vraća se na raspored 26. ožujka, a za taj je dan zakazana i premijera nove sezone The Voicea. Prva dva sata primetimea ponedjeljkom od siječnja do ožujka popunjavat će The Biggest Loser, koji će imati dvodnevnu premijeru (6. i 7. siječnja).
  • S obzirom da Parenthood ima narudžbu za samo 15 epizoda, sezona će biti privedena kraju u siječnju. 5. veljače slot u 22h preuzima Smash, koji ulazi u drugu sezonu, a emitirat će se iza bloka sitcoma (Go On + The New Normal). Prije nove sezone Voicea, utorkom u 20h emitirat će se duple epizode Betty White’s Off Their Rockers.
  • Kao što smo vam već ranije obznanili, Community se vraća 7. veljače, a dijelit će prvi sat primetimea s Parks & Recom, koji se pomiče na 20.30h kako bi NBC iskoristio slot iza Officea za lansiranje novog sitcoma 1600 Penn. Do veljače će 30 Rock završiti s emitiranjem svoje posljednje sezone, a Up All Night će završiti s emitiranjem svih svojih single-cam epizoda.
  • The Celebrity Apprentice se vraća u nedjelju, 3. ožujka s All-Stars izdanjem. Prva će se četiri tjedna emitirati dvosatna izdanja, koja će biti skraćena na jedan sat kako bi se oslobodilo mjesto za reality show Eve Longorie, Ready for Love, 31. ožujka.

Još nije poznat datum premijere sitcoma Save Me, reality showa Fashion Star, te datum povratka Up All Nighta, u svojem novom, multi-cam ruhu. Upitno je hoće li se drame Hannibal i Crossbones uopće pojaviti na rasporedu mreže ove sezone, a ako se to i dogodi, neće biti prije travnja.

Također, podsjećamo da je NBC otkazao sitcom Animal Practice, te spario Whitney s Guys With Kids srijedom. Otkazan je i sitcom Next Caller, koji nikada nije ni ugledao svjetlo dana.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861