Animal Practice otkazan, Whitney popunjava upražnjeno mjesto – serijala.com
Trenutno čitaš
Animal Practice otkazan, Whitney popunjava upražnjeno mjesto

Animal Practice otkazan, Whitney popunjava upražnjeno mjesto

NBC je otkazao sitcom Animal Practice kojeg će od 14. studenog zamijeniti nova, druga sezona serije Whitney autorice Whitney Cummings. Usprkos jakom startu zahvaljujući prijenosu Olimpijskih igara, gledanost je seriji konstantno padala, te je prošli tjedan uspjela privući tek 3,8 milijuna gledatelja.

Whitney se trebala vratiti ovaj petak u paru s novom sezonom Communityja, no NBC je promijenio odluku u zadnji čas, o čemu smo već pisali. Podsjetimo, sitcom o veterinaru Dr. Georgeu Colemanu i njegovoj pomoćnici, majmunici Dr. Rizzo je treća otkazana serija ove godine (nakon CBS-ove Made in Jersey i NBC-jeve nikad-emitirane The Next Caller). Posljednju, osmu epizodu Monkey Hospi..ovaj Animal Practice pogledajte 7. studenog.

Za vas koji ćete neizbježno psovati NBC jer vraća Whitney umjesto Communityja, imajte na umu da je Whitney već prošle sezone bila emitirana srijedom, a bolje “paše” uz multi-cam sitcom Guys With Kids. A dok čekate novu sezonu…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7LV7M_WeGX8[/youtube]
9 komentara
  • Da, i meni. Iako je barem 50% serije držala majmunica.
   Kirk i ostatak ekipe? Usiljeni humor!

    • A da… Ipak, drugi su likovi malo too much. Iako su oni koje glume Kym Whitley i Bobby Lee OK, nekako su mi previše stereotipni. Kirk, Garcia Swisher i Labine mi uopće nisu bili smješni, koliko se god trudili (očito ne puno). Tek je Betsy Sodaro uspjevala dobro odraditi ulogu i imati sjajnih trenutaka. Uz majmunicu, naravno.
     Ne znam, ima nešto dječje u meni pa se razveselim kad vidim malog majmuna koji glumi ljude. Dobro si to primijetio i vrijeme je da popriča sa svojim psihijatrom o tome. ;)

     • Ovo “ti” nisam toliko mislio na tebe, već općenito, dakle kad je majmunica glavni komedijaš u seriji, to sve govori o samoj seriji.

      Što je najbolje, stvarno je tako, pogledao sam i ja dvije epizode ove kvazi-komedije.

      Ovo ostalo sve razumijem, nema potrebe za psihijatrom :-)

 • Sirota Joanna Garcia, već je treći put ostala bez posla u prvoj sezoni serije (Privileged, Better With You i sad Animal Practice).

  Baš me zanima s kojom će serijom NBC upariti Community.

 • pa kad će više pustit novi Community?? pa nemrem više čekat!
  najjbolja humoristična serija ikad i oni tolko otežu!!
  btw, šteta za animal practice, imala je potencijala.

  • Da nisu otkazali AP, nego ga prebacili na petak, onda bih rekao da će seriju spariti ili s Communityem, ili s Up All Night (pa da Community završi četvrtkom u 20h). Ovako, imaju neparan broj sitcoma, što znači da ih petkom neće biti.

   My guess? Community će se vratiti negdje u veljači, kada završe Up All Night i/ili 30 Rock. Sva tri sitcoma imaju narudžbu za 13 epizoda, što znači da će UAN i 30R taman dotad završit, a Community će tako taman završiti s emitiranjem na kraju sezone.

 • Bezveze, pored mora bezličnih i bledih komedija, Animal Practice je bio bar simpatičan. Ne nešto što bih pratila iz nedelje u nedelju, ali svakako nešto uz šta bih mogla totalno da se opustim na 20ak minuta gledajući pri tom preslatke životinjice. Crystal jeste bila najbolji deo casta, što je pomalo otužno, to stoji, ali ipak, nije to bilo tako tragično uopšte.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861