Elementary, Justified i Primeval u studenom na AXN-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Elementary, Justified i Primeval u studenom na AXN-u

Elementary, Justified i Primeval u studenom na AXN-u

Kabelski kanal AXN ovog će studenog na svoj program dovesti po jednu premijeru friške američke serije te nove sezone serija koje su već imali u svojoj ponudi.

Elementary, američki modernizirani pogled na slavnog biranskog detektiva Sherlocka Holmesa na domaće televizore stiže krajem studenog, a početkom istog mjeseca stiže posljednja emitirana, četvrta sezona Justifieda.

Službene najave u nastavku:

Noći zločina: Elemenary i Justified

Vrijeme prikazivanja: Četvrtkom od 21:00

U sklopu AXN-ovih noći posvećenih krimi-serijama, premijerno se prikazuje ELEMENTARY (vrijeme prikazivanja: od 29. studenog, četvrtkom u 21:55). Glavne uloge u ovoj suvremenoj dramskoj seriji tumače Jonny Lee Miller kao detektiv Sherlock Holmes i Lucy Liu kao dr. Joan Watson – oni su duo koji njujorškome policijskom odjelu pomaže u rješavanju slučajeva najnevjerojatnijih zločina. U trećoj sezoni PRAVEDNIKA (vrijeme prikazivanja: od 8. studenog, četvrtkom u 22:50), američki šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant) nastoji pronaći novac i narkotike koji su nestali nakon propasti obitelji Bennett. Treći hit NOĆI ZLOČINA je treća sezona serije PROFILERI (vrijeme prikazivanja: od 8. studenog, četvrtkom u 21:00), koja prati rad kriminalističkog psihologa u Pariz.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qUJeWvpat-M[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Fwoe8l2Y0U[/youtube]

Noći misterija: Praskozorje, četvrta sezona

Vrijeme prikazivanja: od 7. studenog, srijedom u 21:00

Višestruko nagrađivana čudovišna hit-serija PRASKOZORJE ponovno stupa na ekrane, na kojima se ARC suočava s novim pitanjima, novim šefom, novim članovima, novom bazom i još strašnijim čudovištima! Na početku četvrte sezone čini se da je vlada izgubila vjeru u Lesterovu sposobnost samostalnog vođenja operacije. ARC je sada pod pokroviteljstvom vlade, a djelomično i pod pokroviteljstvom poduzetnika i znanstvenika Philipa Burtona. Ali tko je ustvari šef? Na mjesto nestale trojke dolaze novi članovi, bivši vojnici, od povučenog junaka i vođe tima, Matta, etologa s nevjerojatnom sposobnošću razumijevanja životinja, do Jess, koja iz kontrolnog centra nadgleda operacije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ce6FXdqC48w[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861