I američki kritičari izabrali serije godine: American Crime Story predvodi liste – serijala.com

I američki kritičari izabrali serije godine: American Crime Story predvodi liste

Courtney B. Vance (Johnnie Cochran)

Još malo top listanja: Uproxx i Metacritic zbrojili su brojne godišnje liste američkih kritičara te došli do sličnih godišnjih favorita.

 1. nemo nullius says:

  neobrazovan sam do jajac kad je o tv serijama riječ, koristim ih isključivo kao kolski put do pašnjaka za mozak, ne primjećujem svjesno kameru (osim uistinu iznimnih), glazbu (osim uistinu iznimne) ne znam koje je kojoj glumici, glumcu ime, da ne govorimo o režiserima, showrunnerima (koji k… je to?!), best boy grip (ili kako se to već zove – ovako zvuči kao šampion discipline glancanja penisa, pa znam da sam ime ziher fulao), popis serija koje su mi baš drage mi je neugodno pred ovim učenim društvom uopće spominjati, pa zato molim da prihvatite moj komentar samo kao način da odgodim još bar kratko surovu realnost da me gomila posla još danas čeka i istovremeno ostavim i svoj (nevažan) biljeg na jedinom sajtu sa “našeg” govornog područja koji ima mjesto međ’ mojim bookmarkovljem.

  sve u svemu, jedino što meni ovdje valja jest stranger things, got (ponajviše zbog sjećanja na oduševljenje koje je u meni proizvelo prvih par knjiga) i americans. ostalo probao i pljunuo u salvetu.

  koji uvod za 7 riječi s temom u vezi… fakat mi se jako ne radi.

  svima koji slavite, sretan božić želim, ostalima lijep produljeni vikend. ekipi sajta… svaka čast. najčešće se ne slažem sa vecinom izbora, dosta vaših recenzija, ali mi se sviđa temeljitost i način. dabogda zaradili nešto od ovoga.

  • Hvala ti, cijenim(o) komentar – dabogda bilo više različitih komentara o tome što se ljudima i zašto sviđa, umjesto “nemas pojma”, “to je precijenjeno”.

   Radit ćeš sutra, danas gledaj serije.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *