Video: Gostovanje Robina Williamsa u Louieju – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Gostovanje Robina Williamsa u Louieju

Video: Gostovanje Robina Williamsa u Louieju

Sinoć, 11. kolovoza, preminuo je Robin Williams. Prerano, u 63. godini života. Na iznimno tužan način, koliko god i ako uopće skalu tuge možemo primjeniti na nečiju smrt. Vjerojatni uzrok smrti je samoubojstvo, nakon što se neko vrijeme borio sa depresijom.

Jebeno sranje.

Ne volimo osmrtnice, pogotovo ne gotovo 24 sata nakon objave, kada je vijest već tri puta obišla svijet. Čuli ste već svi. Ali odrasli smo uz njega i njegove filmove iz najboljih dana karijere, a posljednjih par desetljeća vjerojatno zaboravili cijeniti talent i karizmu koju je imao. Nitko nije očekivao da će otići ovako rano.

Karijeru je započeo kao stand-up komičar, pred kamerama počeo je na televiziji, pred televizijskim kamerama ju je i završio, CBS-ovom komedijom The Crazy Ones, otkazanom nakon jedne sezone proljetos. Nedavno je imao usputno, ali lijepo gostovanje u trećoj sezoni Louieja, koja kao da je predvidjela njegov odlazak. Prikladan video i citat iz epizode, zbog kojeg pišemo ovu kratku vijesticu:

“Hey, do me a favor. If–”
“Oh! I’ll go to yours–”
“Whoever dies first.”
“Okay, good.”
“Take care.”
“See ya, take care.”

https://www.youtube.com/watch?v=E1OJ3ifG0xA

3 komentara
  • Lijep in memoriam za njega, šteta, jedinstveno lice. 63 su bile tu, ali mogao je i još. Počivao u miru.

  • Morali ste vi stavit njegovo gostovanje u vasoj omiljenoj seriji Louie -.-. Vece sranje od serije nisam vidio, toliko precjenjena na ovoj stranici za ne povjerovat ! NIJE SMIJESNA. NEMA KOMEDIJE. Ako se vama dize racku na ovog glavnog glumca ne moramo mi slusat o seriji non stop !

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861