Two and a Half Men mijenja jednog luđaka drugim – serijala.com
Trenutno čitaš
Two and a Half Men mijenja jednog luđaka drugim

Two and a Half Men mijenja jednog luđaka drugim

Rijetko tko može nadmašiti Charlija Sheena u javnim ispadima, ekscentričnosti i pomahnitalosti, ali ako netko dolazi blizu, to je Gary Busey. Oskarom nominirani glumac, neosporno vrlo dobar (bio ili još uvijek je, manje bitno), dijeli nekoliko karakternih osobima s Charlijem – poput ljubavi prema kokainu i nasilju prema supruzi.

Doduše, Busey je barem malo dobroćudnija vrsta luđaka. Iako, daleko od toga da je tip čist, pogotovo nakon navodno trajnog oštećenja mozga koje je zadobio u motociklističkoj nesreći ’88. godine. No barem je u svojoj… “osebujnosti” simpatičniji od Sheena.

Dobro, dakle, poanta ove digresije je – Two and a Half Men nakratko će jednog luđaka zamijeniti drugim, jer Busey će uskoro gostovati u Ashtonom Kutcherom revitaliziranom sitcomu. “Glumit” će samog sebe, u epizodi koja će se emitirati 14. studenog, kao pacijent s kojim će Alan (Jon Cryer) dijeliti sobu u mentalnoj ustanovi (hej, možda sretnu Mela Gibsona?), piše The Hollywood Reporter.

Alan će poludjeti, pitate se? Nemamo pojma, jer hej, TAAHM nam nije baš visoko na listi prioriteta, ali navodno će (ili već je?) izgubiti razum zbog smrti svog brata, uvjeriti se da je Charlie Harper te na kraju završiti u ludnici. Zajedno s Buseyjem, koji ionako nije daleko od toga, pa treba odati priznanje čovjeku zbog smisla za humor na vlastiti račun.

4 komentara
  • charlie sheena niko ne može zamijenit on je jedan jedini i neponovljivi i ova serija mi je sranje bez njega

  • serija je bila savršena u prvim sezonama, kasnije je malo propala (uporedno sa Charliem :) ali nadam se da će jednog dana opet krenuti prema gore, ako prije ne završi na groblju, naravno

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861