Two and a Half Men: Kutcher je milijarder – serijala.com
Trenutno čitaš
Two and a Half Men: Kutcher je milijarder

Two and a Half Men: Kutcher je milijarder

Iako su mnogi bili skeptični i nisu vjerovali u svjetlu budućnost ove serije (doduše, rezultati gledanosti će dati konačni sud o tome) producenti su nedugo nakon otkaza Sheenu, našli novu “zvijezdu” popularnog sitcoma. Nakon što je Ashton Kutcher i službeno zamijenio Sheena u Two and a Half Men, CBS objavljuje promotivne materijale za narednu sezonu.

CBS je objavio prve promotivne fotografije za novu sezonu, trojac glavnih likova kako drži poruku: “19. rujan 11. Sve će biti otkriveno…” — sa Johnom Cryerom kako gleda Kutcheru u međunožje.

Ne baš sve, valjda?
Ne baš sve, valjda?

Vjerojatno vam je poznat tzv. “curtain shot” iz uvodne špice serije na kojem su Charlie Sheen, Jon Cryer te Angus T. Jones pjevali glazbenu temu “Men men men menly men men”, koja je koristila za te svrhe od početka emitiranja. Nedugo nakon prvog postera, objavljen je novi curtain shot sa Kutcherom umjesto Sheena. Kako saznaje Deadline ova fotografija nije nastala tokom snimanja nove uvodne špice, već se koristi samo kao promo poster. Početak produkcije nove sezone je zakazan sa sljedeći tjedan, a kao što smo već pisali premijera je 19. rujna.

U ostalim vijestima… Spekulacija o novoj sezoni ima sve više i više, što i ne čudi s obzirom na to da produkcija devete, Sheen-less (ili Kutcher-ful, kako god preferirate) sezone počinje ovaj tjedan. Članovi postave dobili su scenarij za premijernu epizodu u petak, a u ponedjeljak je održano i prvo čitanje scenarija. Naravno, svima je naređeno kako ne smiju otkrivati nikakve detalje – čak će i neki dijelovi epizode biti snimani bez publike (koja je inače izvor pozadinskog smijeha kojeg čujete u tom sitcomu) kako detalji ne bi procurili u javnost. No, već se šuška kako će u premijernoj epizodi kuća u kojoj su dva i pol muškarca živjela biti stavljena na prodaju, pa će mnoštvo bivših kolegica Charliea Harpera, ali i nekoliko holivudskih zvijezda, navratiti kako bi pregledalo kuću. Među njima bi navodno trebao biti i Kutcherov lik, koji će glumiti – službeno je potvrđeno – “milijardera slomljenog srca.” To je jedina službena informacija o njegovom i Charlijevom liku, objavljena danas na CBS-ovom panelu na TCA press touru. Druga nagađanja kažu da će se Chuck Lorre Sheenovog lika u prvoj epizodi riješiti – pogrebom. Vrlo suptilno.

2 komentara
  • Nece to bit dobro bez Sheena, bilo bi bolje su ga poslali u tibet da trazi smiso zivota ili nesto slicno pa kad se pomiri sa Lorreom da se moze vratiti u seriju, nije Charlie Harper kriv sto je Sheen u svađa sa lorreom, ovako ce serija propast nakon ove sezone…

  • Slozio bih se sa Josipom.
    Takodje, od svih ljudi na ovom svetu, od toliko glumaca u Holivudu, oni su nasli Kutchera da zameni Sina. Plakanje…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861