Ashton Kutcher zamjena za Sheena – serijala.com
Trenutno čitaš
Ashton Kutcher zamjena za Sheena

Ashton Kutcher zamjena za Sheena

Napokon je i službeno: nova zvijezda serije Two And A Half Men je ni više ni manje nego Ashton Kutcher. Ovih dana se nagađalo što bi se moglo dogoditi sa serijom Two And A Half Men, a i mi smo nedavno donijeli naš osvrt na cijelu situaciju. Nakon što je nedavno dospjela vijest u javnost da je Hugh Grant bio razmatran kao zamjena za Sheena, te da on ipak neće biti novo lice u seriji, CBS se dao u potragu za još jednim zvučnim imenom koji bi mogao i trebao udahnuti novi život u seriju.

Iako je prije par dana bio spomenut kao moguća zamjena, sada je ipak i službeno, Ashton Kutcher je novi glumac u seriji Two And A Half Men, prenosi Deadline. Kad se malo pobliže analizira situacija, ovakav scenarij i razvoj događaja je jedino išao u korist seriji, koja je prošlih mjeseci dobila neviđenu pažnju: prvo se nagađalo hoće li Sheen otići, zatim hoće li serija biti otkazana, te na kraju tko će biti novi glumac u seriji. A izgleda da su cijelo to vrijeme Leslie Moonves (predsjednik CBS-a) i Nina Tassler (predsjednica zabavnog programa CBS-a) radili na dovođenju zamjene. Jer ipak su tu veliki novci u igri da bi serija bila otkazana, a sada serija opet dobiva veliki interes, pogotovo sada kada je Ashton Kutcher ušao u cijelu priču. Iako je Chuck Lorre htio da novi glumac u seriji nema televizijskog iskustva, čelnici CBS-a su inzistirali da malo promijeni taktiku, i sve je bilo spremno za Ashtona Kutchera koji iza sebe ima televizijski angažman u seriji That’s 70s Show i televizijski biznis mu nije nepoznanica.

U kojem kreativnom pravcu će sada serija krenuti, može se samo nagađati, kakav će biti Ashtonov lik, sve će to biti ostavljeno na maštu scenaristima. I na kraju moramo prizanti, CBS nas je iznenadio ovim potezom, i pomalo nas zanima kuda će sada krenuti serija.

10 komentara
 • Uvijek je lijepo vidjeti netalentirane glumce koji se vracaju na televiziju, nakon sto im je propala filmska karijera.

  Grant? To bi moozda pogledao jednu epizodu. Kutcher? Meeeh.

 • Što se tiče podizanja gledanosti mislim da im je ovo dobar potez (bar na neko vrijeme). A što se tiče mene kao gledatelja nove sezone – thanks, but no thanks (but who cares?)! lol

  • Bit će Ashton Kutcher sa svojim klasičnim dumb faceom kako izigrava kretena. To sum it up… :D

  • Ali zašto? Što bi se toliko trebalo promijeniti? Zamisli odraslog Kelsa iz 70’s Show i to je to. Kutcher zna glumiti jedan tip uloge, a to je dumb guy.

   I smijesno mi je kako su prvo lovili Granta, a onda se zadovoljili Kutcherom – totalno nemaju plan za ulogu, nego su tražili A-listera, a ostalo će naknadno. Toplo se nadam (i vjerujem) da će The Office ići suprotnim putem, osmisliti koncept serije i nove uloge bez Carella, a nakon toga traziti glumce koji ce odgovarati opisu.

   • Ma ne, ne kažem ja da će se nešto drastično promijeniti, da će sada to biti skroz nova serija, koncept serije će vrlo vjerovatno ostati isti, trajalo je osam godina sa Sheenom, a sada se nadaju da sa Kutcherom mogu još malo produžiti život seriji. Fore iste, ali drukčije upakirane, tko voli takav tip humora i glupavih fora će gledati. Ma oni su sebi našli novog glumca, prašina oko serije se ne spušta, publicitet je tu, i to je to, sad će još i promovirati seriju sa njime i na konju su, jer gledanost će vrlo vjerovatno biti visoka, a sa gledanošću i prihodi, i to ti je biznis.
    A sad, kao što vi dobro govorite Ashton zna glumiti samo jedan tip uloge, dumb guy, kakav bi mogao i biti njegov lik, što bi meni osobno bilo glupo, takav lik bi zapravo bio kopija Jakea, samo stariji. Sa kretivnog stajališta oni bi se sada mogli malo maknuti od istog koncepta, ali neće, iako se ja toplo nadam da hoće, također mislim da bi Hugh se bolje uklopio u seriju. Da, oni su sada prvo tražili glumca kojemu će kasnije stvoriti lik, imaju vremena da to sve fino dovedu u red. Ali kako god okrenete, novi lik je novi lik, kakav god on bio. Eto, to je moje stajalište.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861