Ukratko: Parks & Rec, The Good Wife, The Middle – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Parks & Rec, The Good Wife, The Middle

Ukratko: Parks & Rec, The Good Wife, The Middle

Novi posteri, novi televizijski projekti, reunion Raymonda na ABC-u, narudžbe dodatnih epizoda – evo najnovijih vijesti iz svijeta televizije:

  • Otkrivaju se detalji o dvama novim televizijskim projektima. Riječ je o dvije humoristične serije, jednoj za ABC, a drugoj za HBO. Ova prva, trenutno imenovana The Manzanis, projekt je koji je u pripremi već dvije godine, a sada dobiva zeleno svjetlo za snimanje pilota jer je Paul Lee, osoba na čelu mreže, uspio pridobiti Kirstie Alley (Cheers, Veronica’s Closet) za glavnu ulogu. Scenarij će biti dorađen kako bi se prilagodio Kirstienoj osobnosti, a s obzirom na to da mreža najesen vraća još jednu nekadašnju sitcom zvijezdu na male ekrane – Tima Allena u Last Man Standing – na ABC-u vrlo vjerojatno gledaju na Manzanis kao potencijalnog partnera za Standing iduće sezone. Kirstie Alley svakako će biti magnet za ABC-eve gledatelje jer je bila jedna od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih natjecatelja na Dancing With The Stars protekle sezone. S druge strane, Doug Ellin, nakon završetka Entouragea, kojeg je kreirao, nastavlja s televizijskim projektima. Za HBO sprema humorističnu seriju 40, a Michael Rapaport (Prison Break, The War at Home) dobio je jednu od glavnih uloga, uz Edwarda Burnsa (Saving Private Ryan). 40 govori priču o (surprise, surprise) četvorici prijatelja koji se teško nose sa životnim problemima i krizom srednjih godina.
  • ABC-ev sitcom The Middle postat će mjesto Everybody Loves Raymond reuniona. Nakon što je TNT otkazao njegov Men of a Certain Age, Ray Romano odlučio je odmah se vratiti na male ekrane. Gostovat će u premijernoj epizodi The Middlea, i tako ponovno združiti snage s Patriciom Heaton, njegovom dugogodišnjom televizijskom ženom. Romano će glumiti osobu iz Frankiene (Heaton) prošlosti koja je odgovorna za propast njezinog medenog mjeseca. Treća sezona The Middlea s emitiranjem počinje 21. rujna.
  • Producenti Housea očajnički se trude popuniti rupu koju je ostavila Lisa Edelstein svojim odlaskom. Nakon što je nedavno objavljeno kako se ekipi Princeton-Plainsboroa pridružuje Odette Anable, sada stiže vijest kako će joj se pridružiti i stand-up komičarka Charlyne Yi, također kao stalni član postave. Yi je poznata po svojoj ulozi u hitu Judda Apatowa Knocked Up, a na televiziji je nedavno viđena u NBC-evom propalom Love Bitesu. House se vraća na male ekrane 3. listopada.
  • Alec Baldwin (30 Rock) obara rekorde – glumac će biti voditelj NBC-evog popularnog Saturday Night Livea po čak šesnaesti put, čime će prestići Stevea Martina koji će ostati na brojci 15. Baldwin će biti voditelj u premijernoj epizodi 37. sezone, koja je na rasporedu 24. rujna, dok će tjedan dana kasnije voditeljsku palicu preuzeti Melissa McCarthy, koja je prije nekoliko tjedana pokupila i prvu nominaciju za Emmy za svoju ulogu u CBS-ovom sitcomu Mike & Molly.
  • “Budućnost je tako svijetla, dođe nam da stavimo sunčane naočale.” – Tako barem tvrde čelnici mreže USA, koji su u ponedjeljak na TCA ljetnoj turneji dali novinarima do znanja kako će i Suits i Necessary Roughness, novopridošlice na mreži, vrlo vjerojatno dobiti druge sezone. Službenih priopćenja još nema, no ona se očekuju kroz nekoliko idućih tjedana, dok obje serije polako privode svoje prve sezone kraju.
  • Riješen je misterij oko prve žene Rona Swansona. Patricia Clarkson (The Green Mile, Shutter Island) glumit će “Tammy no.1” u NBC-evom Parks & Recreationu. Clarkson će se pojaviti u dvije epizode nadolazeće sezone sitcoma, od kojih će prva biti premijerna epizoda, koja je na rasporedu 22. rujna. U trećoj će epizodi, s druge strane, gostovati glas Homera Simpsona – Dan Castellaneta, koji će glumiti radijskog voditelja Derrya Murblesa.
  • The CW, čije serije obično odlaze na zimski san početkom godine, čini se odlučuje promijeniti raspoređivanje originalnih epizoda tijekom sezone, što nije ni čudo s obzirom da se na vrhu mreže nalazi nova osoba. Tako će Gossip Girl i 90210 dobiti dvije dodatne epizode ove sezone (ukupno 24), dok će Nikita i Supernatural dobiti još jednu (ukupno 23). Na listi, naravno, nema novih serija, jer su njihove narudžbe tek za 13 epizoda, no nema niti The Vampire Diariesa. Razlog tome navodno je složena post-produkcija, koja onemogućuje snimanje dodatnih epizoda zbog vremenskih ograničenja.
  • Stiže nam sve više i više novih promotivnih postera, što za nove, što za povratničke serije. Tako je FOX predstavio novi službeni poster za dugoočekivanu Terra Novu, prvi s glumačkom postavom, dok je CBS predstavio vrlo provokativan i nekarakterističan poster za The Good Wife.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861