ABC: Nashville obnovljen, Trophy Wife, Suburgatory i još tri sitcoma otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC: Nashville obnovljen, Trophy Wife, Suburgatory i još tri sitcoma otkazani

ABC: Nashville obnovljen, Trophy Wife, Suburgatory i još tri sitcoma otkazani

Nakon podijeljenih obnova za desetak svojih serija, ABC je krenuo s lošim vijestima i otkazao četiri svoja sitcoma. Iako nema službene potvrde s mreže, većina televizijskih sajtova prenosi kako su Trophy Wife, Suburgatory, Mixology, Super Fun Night  i The Neighbors svi redom otkazani.

Jedini preostali sitcom s nepoznatom sudbinom jest Last Man Standing. Mreža je (zasad) ove godine obnovila tek tri sitcoma (Modern Family, The Middle, The Goldbergs) usprkos činjenici da je za njih ove sezone odvojeno čak četiri sata na rasporedu.

Trophy Wife je bio favorit kritičara, no sitcom nikako nije uspijevao privući dovoljno veliku publiku. Suburgatory je u svojoj trećoj sezoni prošao kroz popriličan rez budžeta, no bio je sitcom koji je imao najbolju polusatnu retenciju prethodeće serije — redovito je zadržavao ~80% publike The Middlea u 20.30h. Super Fun Night i Mixology nisu se snašli u traženom slotu iza Modern Familya, dok je The Neighbors patio petkom s nekompatibilnim Last Man Standingom. 

I za kraj, za ljubitelje reality showova – ABC je obnovio Shark Tank, The Bachelora i Dancing With The Stars za nove sezone.

Nadopuna: Kasno sinoć ABC je još obnovio Nashville za treću sezonu. Dramska sapunica o glazbenoj industriji bila je upitna do samog kraja, a gledanost je tokom sezone bila prilično osrednja sa tendencijom pada. Tako jedina neobnovljena ABC-jeva serija preostaje sitcom Last Man Standing, zbog kojeg ionako nitko ne drži dah.

2 komentara
  • Suburgatory je postao bezvezan u ovoj 3 sezoni… Trophy Wife je imao potencijala ali su se izgubili….

    • Izgubili u čemu? Trophy Wife se *pronašla* ako išta. I to vrlo brzo, nakon 4-5 epizoda. Problem je u tome što je serija imala vrlo specifičnu i nedovoljno široku ciljanu publiku. Imala je dovoljno (for lack of a better word) perverzarija da ju se ne može smjestit u isti koš sa Middleom i Goldbergsima, a opet, nije bila dovoljno “odrasla” da ide uz, recimo, Cougar Town.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861