NBC: naručeni Constantine, Mysteries of Laura i još četiri sitcoma – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: naručeni Constantine, Mysteries of Laura i još četiri sitcoma

NBC: naručeni Constantine, Mysteries of Laura i još četiri sitcoma

Stigla je i druga grupa naručenih serija koje ćemo iduće sezone gledati na NBC-u. Među njima su drame Constantine i The Mysteries of Laura, te sitcomi A To Z, Bad Judge, Mission Control i One Big Happy.

Constantine predstavlja četvrtu seriju baziranu na DC-jevim stripovima koja će se pojaviti na malim ekranima — pridružuje se Gothamu na FOX-u te iZombijeu i Flashu na CW-u. Riječ je o enigmatičnom prevarantu koji postaje detektiv za nadnaravno.

The Mysteries of Laura predstavlja povratak Debre Messing na NBC, nakon Will & Grace i nesretnog Smasha. U središtu je radnje detektivka koja balansira poslovni život s odgajanjem svojih blizanaca.

The Mysteries of Laura

A to Z je romantična komedija smještena u tvrtku koja se bavi online vezama. Rashida Jones (The Office, Parks & Rec) je izvršna producentica, a u glavnim su ulogama Ben Feldman (Mad Men, Drop Dead Diva) i Cristin Milioti (How I Met Your Mother, The Wolf of Wall Street).

A_to_Z_a_l

Mission Control, od izvršnog producenta Willa Ferrella, opisana je kao komedija smještena u 1962. koja promatra što se dogodi kada se snažna i odlučna žena suoči s mačo astronautom u utrci da slete na mjesec. Krysten Ritter (Don’t Trust The Bitch in Apt.23, Breaking Bad) i Tommy Dewey (The Mindy Project) su u glavnim ulogama.

One Big Happy je jedini multi-cam sitcom u grupi pod producentskom palicom Ellen Degeneres. NBC je naručio šest epizoda za zimski dio sezone. U središtu su radnje lezbijka i njezin najbolji prijatelj od malih nogu koji odlučuju imati vlastitu djecu. Međutim, nesvakidašnja se obitelj stvara kada se najbolji prijatelj nakon pijane noći oženi za nepoznatu Britanku, a njegova prijateljica ostane trudna. U glavnim su ulogama Elisha Cuthbert (Happy Endings, 24) te Nick Zano (2 Broke Girls).

Te na posljetku, šesti (!) novi NBC-jev sitcom jest Bad Judge kojeg također producira Will Ferrell, s Kate Walsh (Grey’s Anatomy, Private Practice) u glavnoj ulozi žene koja se stalno poigrava sa zakonom usprkos činjenici što je po zanimanju sutkinja.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861