Manhattan i Kingdom obnovljeni, Mulaney skraćen – serijala.com
Trenutno čitaš
Manhattan i Kingdom obnovljeni, Mulaney skraćen

Manhattan i Kingdom obnovljeni, Mulaney skraćen

Dvije mreže koje tek počinju s produkcijom vlastitog programa, DirecTV i WGN, obnovile su svoje serije za nove sezone. Manhattan je povijesna drama o izgradnji prve atomske bombe, čija je prva sezona nedavno završena, a WGN America računa na seriju i iduće sezone. Njihova prva vlastita serija bila je vještičja fantastika Salem, također obnovljena za drugu sezonu.

S druge strane, DirecTV već duže vrijeme emitira svoje serije, ali ranije su otkupljivali tuđe mrvice (i bili smo im zahvalni na tome) poput Friday Night Lightsa i Damagesa. Sada, već tjedan dana nakon premijere drame o MMA borcima Kingdom — etiketiran kao borilački Sons of Anarchy — stiže narudžba dodatnih 20 epizoda — po deset za 2015. i 2016. godinu.

Nešto lošije vijesti sa Foxa i NBC-a. Mulaney, koji je startao katastrofalno za ove sezone katastrofalni Fox, dobio je dodatne -3 epizode. Sa šesnaest, smanjilo ga na trinaeest. John Mulaney je, doduše, prošao bolje nego Krysten Ritter, čiju je komediju Mision Control NBC odlučio potpuno škartati i nikad ne emitirati.

4 komentara
  • Jedna od najboljih serija u poslednje vreme.Veoma kvalitetna.Odlican scenarijo.Dobra prica.Puno zapleta.razradjene uloge.Steta sto joj se ne pridaje veci znacaj.Zasluzila je.A i sama tematika je veoma intrigantna ….Proizvodnja prve atomske bombe…..

    • Ja sam i razmišljao o gledanju Manhattana jer me Mad Men zainteresirao za dobre povijesne drame prošlog stoljeća, ali od ostalih važnijih projekta nisam stigao.
      Možda sljedeće ljeto kad se nakupi duplo više epizoda :P

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861