ABC obnovio Scandal, Revenge, S.H.I.E.L.D., Castle i još 7 serija – serijala.com

ABC obnovio Scandal, Revenge, S.H.I.E.L.D., Castle i još 7 serija

Među obnovljenima se nalaze i novaci Resurrection i Goldbergs, pa Modern Family, Nashville, Middle, Grey’s i Once Upon a Time.

 1. Tadija says:

  ++++++++++ABC je jučer objavio kako je odobrio drugu sezonu za Agents of S.H.I.E.L.D. i naručio seriju o agentici Carter koju će utjeloviti Hayley Atwell čime će reprizirati ulogu iz filmova o Kapetanu Americi.

  Marvel’s Agent Carter govori o Peggy Carter (Atwell) koja 1946. godine radi za SSR (Strategic Scientific Reserve) te mora balansirati između administrativnog posla i odlaska na tajne misije, dok se privatno mora nositi sa činjenicom da je ponovno sama jer je izgubila ljubav svog života, Stevea Rogersa.+++++++++++

  da ovaj marvel nije dovoljno jadan,pa ajmo napraviti još jedan…

  • leonida says:

   Uništavaju ime koje su izgradili.

  • Miha says:

   To je to strucno pametovanje unaprijed.

   • Tadija says:

    koje pametovanje?moje je mišljenje da je serija sranje,šta bi onda treba misliti o istoj seriji samo radnja se odvija u prošlosti…komentiranje na vijesti o serijama i izražavanje mišljenja o istim je sada pametovanje?nek onda maknu komentiranje s serijale jer skoro svi su pametnjakovići…

    jedina aktualna tema o serijama su otkazivanja,produživanja te NOVE SERIJE pa po tvom svaki komentar i mišljenje o novoj serij je pametovanje..

    To su komentari stručnog nadobudnog you now what.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *