RTL2 i Doma TV: Dolaze Modern Family, Suburgatory, nove sezone Vampire Diariesa i Dextera – serijala.com
Trenutno čitaš
RTL2 i Doma TV: Dolaze Modern Family, Suburgatory, nove sezone Vampire Diariesa i Dextera

RTL2 i Doma TV: Dolaze Modern Family, Suburgatory, nove sezone Vampire Diariesa i Dextera

Domaći zabavni programi RTL2 i Doma TV slave godinu dana rada, te tom prigodom najavljuju nove serije koje ćemo gledati u 2012. godini. Uz dosta repriza, u prošloj godini oba kanala ponudila su i pojačan broj novih serija, relativno brzo otkupljenih nakon emitiranja u SAD-u. Uglavnom se radi o najpopularnijim i najgledanijim serijama, najčešće komedijama, a u novoj godini najavljuju otkup novih serija kao što su Modern Family, Suburgatory, Secret Circle i Hart of Dixie, te novih sezona starih i pouzdanih hitova kao što su Dexter, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two and a Half Men, The Vampire Diaries

Evo što kažu s RTL-a 2:

S početkom proljeća će nas, osim novih epizoda rado gledanih humorističnih serija Kako sam upoznao vašu majku i Teorija velikog praska, uveseljavati dvije nove serije koje će još više obogatiti zabavni program. Najpopularnija humoristička serija u posljednjih nekoliko godina Dva i pol muškarca s Charlie Sheenom u glavnoj ulozi, odnosno odnedavno Ashthonom Kutcherom, i najnoviji američki hit Moderna obitelj s Ed O’Nielom i Sofijom Vergara će vas zabavljati 2012. godine. Američka filmska struka prepoznala je kvalitetu obje serije i nekoliko ih puta zaredom nagradila brojim prestižnim nagradama poput Emmy i Golden Globe.

Tu su i novi nastavci kriminalističkih serija Dextera i Bratstva, ali i mnogi drugih.

RTL2 uskoro donosi i premijeru reality showa koja je proslavila sestre Kardashian – Keeping up with Kardashians, ali i otkačeni serijal Jerseylicious o ne tako običnom kozmetičkom salonu u Americi.

…te Doma TV:

Od programa koje je Doma TV predstavio u 2011., a gledatelji će u njima i dalje moći uživati u 2012. godini, valja istaknuti domaći lifestyle magazin Koktel, nove sezone serija Vampirski dnevnici, Slatke male lažljivice, Nikita, Djevojke na zadatku, Mike i Molly te nove sezone showa Znate li plesati? i kulinarskog showa Jamieja Olivera. ‘Zadovoljstvo mi je da od novih serija možemo najaviti TV premijere Hart of Dixie, I hate my teenage daughter, Suburgatory, Secret Circle i mnoge druge. Sigurna sam da ćemo i u novoj godini biti zajedno.’ – zaključuje glavna urednica Doma TV-a Zrinka Jankov.

(hvala @MojaTVhr za skretanje pozornosti na vijest)

4 komentara
  • ček’ malo, I hate my teenage daughter je prikazano samo 4 epizode, koliko ih je DomaTV otkupila? jel to znači da će im Fox dati šansu za cijelu sezonu?

  • Ne brine me IHMTD jer vjerojatno nisu otkupljene epizode, nego samo prava na seriju (kao što je bio slučaj i za treću sezonu TVD prije nego što se počela emitirati u SAD-u). Ali zašto se ne spominju nove sezone Tudora i Damages?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861