ABC objavio datume finala sezona: Kad završavaju (ne)omiljene serije? – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC objavio datume finala sezona: Kad završavaju (ne)omiljene serije?

ABC objavio datume finala sezona: Kad završavaju (ne)omiljene serije?

Happy Endings, ABC

Svibanj je iza ugla, a samim time i svršetak još jedne regularne sezone. Nakon CW-ja, ovih je dana i ABC objavio točne datume kad ćemo njihovim serijama reći doviđenja do jeseni (ili zbogom zauvijek).

Već nadolazećeg utorka, 20. ožujka, oprostit ćemo se s nemagičnim The Riverom, baš kao i s dr. Megan Hunt iz Body of Proof (10. travnja). Uranjeno finale sezone imat će i zarazno simpatičan sitcom Happy Endings (4. travnja).

Na praznik rada, 1. svibnja, finale prve sezone doživjet će Last Man Standing, a nekoliko dana kasnije i GCB (6. svibnja), nova komedija od koje smo očekivali mnogo više. Jedina kvalitetna ABC-jeva drama koja iza sebe ima više od jedne sezone, a još uvijek traje – Castle – svoju četvrtu sezonu završava 7. svibnja, a sigurno će biti obnovljena i za petu.

U nedjelju, 13. svibnja, finale sezone imat će bajkovita Once Upon a Time, a dvosatno finale sezone i serije istog dana, odnosno večeri, očekuje i Desperate Housewives.

Srijeda, 15. svibnja, donosi šezdesetminutno finale treće sezone Cougar Towna – simpatične komedije s glupim nazivom, a zatim i finale pete sezone spin-offa Grey’s Anatomyja, Private Practice. Sljedećeg dana, 16. svibnja, finale prve sezone imat će jedna od najboljih novih komedija s broadcast mreža, Suburgatory.

Nakon deset epizoda, finale sezone 17. svibnja doživjet će drama Missing, koja je premijeru imala u tjednu na izmaku. Uslijedit će finale osme sezone maratonske liječničke drame Grey’s Anatomy, koja je još uvijek omiljena među gledateljstvom, a iste večeri na rasporedu je još jedna drama Shonde Rimes i još jedna međusezonska zamjena, Scandal (premijera je zakazana za 5. travnja).

Sezonu 2011./2012. zatvorit će, u srijedu, 23. svibnja tri komedije – The Middle, Modern Family i nova
Don’t Trust the B—- in Apartment 23 (čija je premijera zakazana za 11. travnja) te prime time sapunica Revenge.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861