Jesenska sezona ’11 – analiza i komentar – serijala.com

Pregled stanja nacionalnih mreža tri mjeseca nakon premijere nove sezone.

 1. Burrows says:

  Odlicna recenzija.

  Vrh ove polusezone definitivno su Modern Family, Two and a Half Men i The Big Bang Theory.

  Ali ne bih se soglasio da NBC je za otpisivanje, u sledecoj polusezone ima sanse toliko mnogu da se promeni. Imaju Super Bowl, The Voice, Smash, Awake. Rotiraju i sitkome u dvije comedy-blocka, tako da sacekamo rezultate u sijecanju.

 2. davorp7 says:

  Odličan pregled, svaka čast! ;)

  Sve u svemu, ja sam zadovoljan ovom polusezonom, bilo je puno novih serija, nažalost možda pokoje razočaranje previše, ali bilo je tu i lijepih iznenađenja poput OUAT i Homelanda….

 3. xxx says:

  Ja mislim da će druga polusezona rasturiti: Awake,The River,G.C.B.,Apartment 23,Smash,Alcatraz,Touch,The Firm…Definitivno bolje serije u drugoj polusezoni…:D

 4. Robi says:

  thumbs up za trud :)

 5. Borna says:

  alescuzamen, vise nitko ne gleda televiziju

  • Ne nužno. Naravno, broadcast mreže gube gledatelje, ali razlog tomu je jačanje kabelskih mreža i alternativnih načina gledanja putem interneta, tipa Hulu i Netflix. Kabelske mreže jako napreduju zadnjih 10 godina.

 6. Nikolina Šimetin Šegvić says:

  Sjajan članak, svaka čast na trudu! Meni je definitivni favorit ove sezone Once Upon a Time (ok, nisam još pogledala Homeland pa ne mogu s tim usporediti, a vidim da svi to hvale). Ali veselim se i nadolazećim serijama i to brojnima, nadam se da neće biti previše razočaranja :))

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *