ABC obnovio Once Upon A Time, Suburgatory, Revenge,… – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC obnovio Once Upon A Time, Suburgatory, Revenge,…

ABC obnovio Once Upon A Time, Suburgatory, Revenge,…

Nakon NBC-a i FOX-a, koji od početka tjedna dijele obnove, otkazuju serije i naručuju nove, na red je došao ABC te počeo naručivati nove sezone serija.

Obnovljene su novopridošlice Once Upon A Time, Revenge i Suburgatory, te, očekivano, veterani Grey’s Anatomy, Castle, Modern Family i The Middle. Od drama su s popisa izostale GCB, Scandal, Body Of Proof, Private Practice, The RiverMissing, a od sitcoma Last Man Standing i Don’t Trust The B**** in Apartment 23, dok se za Happy Endings svakog trenutka iščekuje službena vijest o obnovi. S obzirom da čelnici mreže navodno nisu zadovoljni ovogodišnjim sitcom pilotima, očekuje se povratak i preostala dva sitcoma pod upitnikom, dok od drama, prema najnovijim nagađanjima, Scandal i Body of Proof imaju najveće šanse, a Private Practice bi mogao dobiti narudžbu za posljednjih 13 epizoda.

Reality showovi Dancing With The Stars, The Bachelor i Shark Tank također su obnovljeni.

Cougar Town se, podsjećamo, seli na TBS od iduće sezone. Work It, Man Up, Pan Am su neslužbeno otkazani. ABC će uskoro (čitaj: kroz iduća 24 sata) početi dijeliti i narudžbe za nove serije. Na vrhu liste za narudžbu nalaze se drame Nashville, Americana i Red Widow (FKA Penoza), dok bi Shawn Ryanov Last Resort mogao biti naručen za zimski dio sezone, što je iznenađujuća vijest uzimajući u obzir da dosada nije bilo nikakvih naznaka da bi ABC mogao naručiti seriju. Što se tiče sitcoma, Malibu Country s Rebom McEntire definitivno dobiva mjesto na rasporedu, dok čelnici navodno nisu zadovoljni s American Judy, ali planiraju prepraviti seriju s potencijalnom premijerom u drugom dijelu sezone ili čak nagodinu, isključivo zato što ne žele izgubiti Judy Greer zbog nekog drugog projekta.

Sutra bi trebala doći i vijest o preostalim sitcomima na NBC-u čija sudbina još uvijek nije poznata – The Office, Parks & Recreation, Whitney i Up All Night. Očekuje se povratak svih sitcoma osim eventualno Whitney, dok NBC navodno planira vratiti i rekordno slabo gledan Harry’s Law. Mreža je obnovila i svoj novi reality show, Fashion Star.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861