Suburgatory (Čistilište u predgrađu) u veljači na HBO Adria – serijala.com
Trenutno čitaš
Suburgatory (Čistilište u predgrađu) u veljači na HBO Adria

Suburgatory (Čistilište u predgrađu) u veljači na HBO Adria

Premijera serije najavljena je za 27. veljače u 20 sati na HBO Comedy, prvu epizodu recenzirali smo nakon američke premijere. Najava s HBO Adrie u nastavku.

SUBURGATORY

Čistilište u predgrađu

 • Godina: 2011.
 • Zemlja: SAD
 • Žanr: KOMEDIJA
 • Režija: Adam Davidson
 • Glumci: Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Allie Grant, Rex Lee

Kratki sažetak:

Humoristična serija o tinejdžerki koja se iz grada preseli u predgrađe.

Sažetak:

Samohrani otac George Altman nastoji odgajati 16-godišnju kćer Tessu u velikom gradu. Kada otkrije kondome u njezinoj sobi, zaključi da je vrijeme da se presele u zdravije okruženje: predgrađe.

Sinopsis:

Uređeni travnjaci, kućice po mjeri, debele usne, male plastične operacije nosova. Dobro došli u predgrađe, raj za mnoge. Ali za jednu tinejdžerku iz New Yorka predgrađe predstavlja jedinstvenu verziju pakla. Zaboravite limb, ovo je čistilište u predgrađu. S motociklističkim čizmama i prevelikim ruksakom, 16-godišnja Tessa lako se snalazi u urbanoj džungli u kojoj je odrasla. Pa kad se s ocem preseli onamo gdje je sve zelenije, zapadne u neku vrstu kulturnog šoka. Tessa je jedini pješak u svijetu gdje sve voze mame šoferi u vrhunski opremljenim terencima. Tessa nema ništa od toga, odrasla je sa samohranim ocem i tako joj se i sviđa. Hoće li Tessa promijeniti predgrađe ili će ono promijeniti nju? Ima li ova dvočlana obitelj uistinu manje od drugih, ili možda ima više? “Čistilište u predgrađu” obiteljska je komedija koja nas uči da ne osuđujemo naše susjede dok nismo vrtlarili u njihovim klompama.

3 komentara
   • Vjerojatno će biti neki debilizam, tipa Čistograđe. Ili nešto nepotrebno komplicirano ala Kako započeti novi život u predgrađu.

    BTW, serija mi je totalno postala jedan od najdražih sitcoma.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861