Pronađena zamjena za Smallville? – serijala.com
Trenutno čitaš
Pronađena zamjena za Smallville?

Pronađena zamjena za Smallville?

Čini se da je potraga za stripovskim inspiracijama koje bi mogle zamijeniti Smallville gotova. Nedavno smo vas izvjestitli da The CW priprema seriju o stripovskom junaku Deadmanu, no on će imati konkurenciju. A ta će konkurencija biti ipak malo poznatiji stripovski junak Green Arrow. Ako vam ime zvuči poznato, ne varate se. Da to je onaj lik u zelenom koji barata sa lukom i strijelom, a tijekom dana je multimilijarder, nešto kao light Bruce Wayne. Naime, sa Green Arrowom smo se upoznali još u Smallvilleu, točnije još tijekom 2006. godine, da bi tijekom 2008. Green Arrow postao stalni dio ekipe superjanaka.

Projekt, vrlo (ne)originalnog naziva Arrow, vrlo brzo se kreće po svim fazama produkcije, te se uskoro očekuje i narudžba za pilot epizodu. Ako serija dobije zeleno svijetlo, među producentima trebali bi se naći Greg Berlanti i Marc Guggenheim (Eli Stone, No Ordinary Family), te Andrew Kreisberg (The Vampire Diaries, Fringe). No nije poznato hoće li Green Arrowa opet utjeloviti Justin Hartley, koji ga je glumio i u Smallvilleu.

Producenti najavljuju da će ovoga puta lik Green Arrowa, biti nešto sasvim drugo od onoga što smo vidjeli u Smallvilleu i u stripovima, dakle sasvim sigurno možemo očekivati malo drugačiji pristup samom liku. Čini se da The CW ovaj put ima dostojnu seriju o superjunaku. Arrow kao lik je bio vrlo dobro prihvaćen u Smallvilleu, te se čini da ako serija dobije zeleno svjetlo, publike neće nedostajati. Prema svemu sudeći, ove jeseni ćemo gledati bar jednog superjunaka, a optimističan je i Mark Pedowitz, novi predsjednik mreže, koji je i najavio da bi mogli gledati ovoga superjunaka u zelenom.

5 komentara
  • “Projekt, vrlo (ne)originalnog naziva Arrow”

    Ne mora da znači da će se serija tako i zvati, ali svejedno – Pa radi se po stripu, kako drugačije nazvati seriju?

    • A mogli su malo kreativniji biti, samo to. Smallville se mogao zvati i Kent, Superman, ili što već. Kao primjer uzimam aquamana od prije par godina; zvao se mercy reef, a ne aquaman.

  • CW ima nekoliko dobrih serija i nadam se da će ovo postati još jedna od njih.Neznam zašto ali mi je Green Arrow oduvijek bio badass superjunak.I sucker sam za sve filmove i serije o superjunacima pa cu definitivno i ovu pratiti.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861