Starz: Povijesna drama Magic City kreće u travnju, naručena serija o Marku Polu – serijala.com
Trenutno čitaš
Starz: Povijesna drama Magic City kreće u travnju, naručena serija o Marku Polu

Starz: Povijesna drama Magic City kreće u travnju, naručena serija o Marku Polu

Travanj je postaje poprilično gužvast. Nakon što se neslužbeno pročulo da peta sezona Mad Mena debitira posljednje nedjelje ožujka, a HBO najavio Game of Thrones za 1. travanj, Starz je zaoštrio konkurenciju novom povijesnom kriminalističko-mafijaškom dramom Magic City, koji će debitirati 6. travnja – u petak, kao tradicionalan Starzov dan za originalne serije.

Citiramo opis iz našeg pregleda 18 najzanimljivijih novih ovogodišnjih serija, gdje smo uvrstili i Magic City:

Starz se nastavlja baviti povijesnim serijama – nakon Spartacusa i Camelota, ovog puta odlazi u nešto bližu prošlost. Radnja je smještena u Miami 1959. godine i prati Ikea Evansa (Jeffrey Dean Morgan, Supernatural) vlasnika popularnog hotela / najeksluzivnijeg mjesta u gradu. Naravno, radnja će također pratiti i Evansov privatni život, njegove odnose sa kompliciranom obitelji i mafijom, ali će dati pogled i na tadašnje političke prilike. Ostatak glumačke postave čine Olga Kurylenko (Hitman), Danny Huston (X-Men Origins: Wolverine), Steven Strait (10 000 BC), Jessica Marais (Legend of the Seeker).

Novi detalji nisu poznati, a trailer je objavljen još u listopadu. Autor serije je Mitch Glaze, scenarist i producent najpoznatiji po osrednjem filmu The Recruit iz 2003. godine; u glavnim ulogama bili su Al Pacino i Colin Farrell.

Uz to, Starz je najavio narudžbu njihove nove serije Marco Polo, o životu i putovanjima mletačkog trgovca, rođenog na Korčuli ili Veneciji, ovisno konzultirate li hrvatske ili talijanske udžbenike. Naručeno je 10 epizoda za prvu sezonu, serija bi se trebala baviti ranijim godinama života Marka Pola, u službi mongolskog cara Kublaj-kana.

Mreža se prethodno bavila Rimskim carstvom u Spartaku i arturijanskom srednjovjekovnom legendom u Camelotu, a ranije je najavljena serija o životu Leonarda da Vincija, koja još uvijek nema određen datum premijere. Nakon golih grudi rimskih i britanskih djeva, Starz je očito zaključio da je publika spremna za talijanska i azijska poprsja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DnXGW8QxTfk[/youtube]
Komentari (1)
  • On a scale of Playboy Club to Mad Men… Nadam se da će više naginjat ovom drugom… :/

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861