I Netflix otkazuje serije, zar ne? Marco Polo pao pod sjekiru – serijala.com
Trenutno čitaš
I Netflix otkazuje serije, zar ne? Marco Polo pao pod sjekiru

I Netflix otkazuje serije, zar ne? Marco Polo pao pod sjekiru

Zasad Netflix vrlo dobro tretira svoje serije i niti jedna nije bila otkazana nakon prve sezone. Ni druge, zapravo — ako ne računate jeftini sitcom Richie Rich, za koji ste sada prvi puta čuli. Nedavno su odlučili da će Bloodline završiti nakon treće sezone, a prije toga su isto toliko dobili Lilyhammer Hemlock Grove. Doduše, još su friški: “najdugovječniji” im je House of Cards sa četiri sezone i skorašnjom petom.

Ipak, čak ni naizgled beskonačno bogati Netflix ne može bacati pare i podržavati seriju u nadi da će se netko zakačiti na nju. Otkazali su povijesni Marco Polo nakon dvije sezone, otprilike pola godine nakon što su drugu izbacili za streaming.

Prema nekim izvještajima bila je to jedna od najskupljih serija televizije, ili barem njen pilot. Dosta je para u nju ulupao već Starz, koji je inicijalno naručio seriju, da bi je kasnije prepustio Netflixu. No, investicija se nije isplatila, pretpostavljamo. Netflix se ne voli izlaziti u javnost sa podacima o gledanosti svojih serija, no po količini pozornosti, interesa publike i vrlo osrednjim reakcijama kritike rekli bismo da će Marco Polo biti crvena brojka u godišnjem financijskom izvješću.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861