HBO: Game of Thrones se vraća u travnju, prate ga Veep i Girls – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO: Game of Thrones se vraća u travnju, prate ga Veep i Girls

HBO: Game of Thrones se vraća u travnju, prate ga Veep i Girls

Iron Throne (Game of Thrones, HBO)

HBO je obznanio datume premijera svojih proljetnih serija, uključujući dugo iščekivani datum povratka druge sezone Igre prijestolja – bit će to 1. travnja. Točno 79 dana (brojimo, da) dijeli nas do prve epizode nove sezone koja će imati, baš kao i prethodna, 10 epizoda. Iako nakon posljednjeg teasera (dodan u nastavku) nije bilo novih video-najava serije, HBO je najavio da će 16. siječnja na On Demandu ponuditi kratki produkcijski video o snimanju u Dubrovniku, nakon što nam je prethodni dao pogled na snimanje u Sjevernoj Irskoj. Pretpostavljamo da ćemo ga ubrzo potom vidjeti i online.

Osim Igre prijestolja, objavljeni su i datumi premijera dviju komedija koje također kreću u travnju. Girls, nova komedija mlade zvijezde Lene Dunham, koju producira Judd Apatow, debitirat će 15. travnja, dok Veep, komedija u čijoj je glavnoj ulozi Julia Louis-Dreyfus kao potpredsjednica SAD-a, kreće 22. travnja. Girls će imati deset epizoda, a Veep dvije manje, dakle osam. Obje serije najavili smo među 18 najzanimljivijih novih serija koje nas čekaju u 2012. godini.

Jučer je objavljeno da će njihov originalni film Game Change, o predsjedničkoj kampanji republikanskih kandidata Johna McCaina i Sare Palin iz 2008.; premijeru imati 10. ožujka. U glavnim ulogama su Ed Harris (McCain), Julianne Moore (Palin) te Woody Harrelson kao voditelj kampanje.

HBO danas ima svoj dan na press turneji, gdje će predstavljati nove zimske serije Luck, dramu Davida Milcha s Dustinom Hoffmanom u glavnoj ulozi; komediju Rickyja Gervaisa i Stephena Merchanta Life’s Too Short, koja je već emitirana na BBC-u, ali tek u veljači dobiva premijeru na HBO-u, zajedno s novim komedijama Veep i Girls.

Treme, koji je premijere svojih prethodnih dviju sezona imao u travnju 2010., odnosno 2011. godine – zasad nema određen datum povratka.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sBrsM_WlfV8[/youtube]
5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861