TV Land obnovio Hot in Cleveland, naručio spinoff – serijala.com
Trenutno čitaš
TV Land obnovio Hot in Cleveland, naručio spinoff

TV Land obnovio Hot in Cleveland, naručio spinoff

TV Landov glavni adut, Hot in Cleveland, dobio je zeleno svjetlo za snimanje četvrte sezone, prenosi Deadline.com.

Sitcom s Betty White u glavnoj ulozi tako će u manje od tri godine emitiranja imati preko 70 epizoda. TV Land je također dao zeleno svjetlo i za snimanje spinoffa serije, sa Cedricom the Entertainerom u glavnoj ulozi. Njegov lik već je predstavljen u Clevelandu u epizodi emitiranoj u kolovozu, a u spinoffu će mu se pridružiti i Niecy Nash.

TV Land je već naručio drugu sezonu sitcoma Happily Divorced, dok još nema vijesti o budućnosti najnovijeg proizvoda mreže, The Exes.

Na drugom kraju televizijskog spektra, HBO je odredio datum premijere humoristične serije Veep, s Juliom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi. Premijera serije zakazana je za 22. travnja. S obzirom na to da su i Game of Thrones i Girls predviđeni za travanj, te uzimajući u obzir da HBO voli sinkronizirati finala serija koje nemaju jednak broj epizoda po sezoni, moguće je da će GoT i Girls, koji imaju narudžbu od 10 epizoda, premijeru imati 8. travnja. Naravno, to su još samo spekulacije. Nadopuna: HBO je objavio datume premijera i za Game of Thrones i Girls.

S HBO-a također stiže vijest i da će originalni film Game Change, o predsjedničkoj kampanji republikanskih kandidata Johna McCaina i Sare Palin iz 2008.; premijeru imati 10. ožujka. Krajem prošlog mjeseca objavljen je prvi trailer (u nastavku članka), u glavnim ulogama su Ed Harris (McCain), Julianne Moore (Palin) te Woody Harrelson kao voditelj kampanje.

I na posljetku, ABC je naručio dvije dodatne epizode sitcoma Last Man Standing. Time se narudžba za prvu sezonu popela na 24 epizode. Iako ni približno popularan kao sitcomi iz bloka srijedom, LMS ima solidnu gledanost te je popravio ABC-ev prosjek u timeslotu utorkom unazad zadnjih par sezona.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V4YlDkCIoIs[/youtube]
13 komentara
 • Inače su mi TVLandovi sitcomi bzvz, ali Hot in Cleveland mi je baš zabavan (minus Betty White).

  • Ti stvarno ne volis Betty White? :)) Meni je Hot in Cleveland jedna od onih serija prema kojima sam potpuno indiferenan do razine da sam jedva svjestan njenog postojanja. Pogledao sam jedino pilot, doduše, djelovao je kao nešto pobjeglo iz 80-ih što ni tada nije bilo dobro. To je ocito TV Landov model, retro sitcomovi. I ide im…

   • Ja sam uhvatio jednu epizodu na FOX Lifeu. Bože, kao da su Housewivesice ušetale u jedan od onih Emmy opening skečeva gdje su u retro multi-cam sitcomu. Not my thang.

  • Ja ću to gledat. Ionako previše pratim američku politiku, pa me zanima. Iako mi nije baš jasno… čemu snimati film o gubitničkoj kampanji i jednoj karikaturi kao što je Palin.

   • I mene baš zanima ovaj film. Zapravo, do ove vijesti nisam ni znala da ga rade. A mislim da su se odlučili snimiti ga kako bi ne samo Amerikancima, već i ostatku svijeta objasnili kako su se odlučili za Palin – pokušala sam to dokučiti, ali mi ne ide. Mislim, toliko je finesa u svemu tome, razmišljanja, predviđanja, kombiniranja i sl. i onda neka super formula izbaci Palin. Ne, nije mi jasno još uvijek…. (A još manje nakon West Winga)

    • Joj, ja bih Bachmannicu također, ali potencijal kojeg ima Lifetimeov original: Could You Pass Me That Dead Baby? The Story of Rick Santorum – je jednostavno neprocjenjiv.

  • Ja sam pogledao Who’s nailin’ Pailin i mogu reći da film nije nimalo loš… Štoviše… :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861