Teaser: Game of Thrones, Watchmen, Veep i drugi na HBO-u u 2019. godini – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Game of Thrones, Watchmen, Veep i drugi na HBO-u u 2019. godini

Teaser: Game of Thrones, Watchmen, Veep i drugi na HBO-u u 2019. godini

Uz dodjelu Zlatnih globusa, HBO je objavio kratki pregled svih serija koje planira emitirati u novoj 2019. godini. Game of Thrones je, očekivano, glavna zvijezda večeri jer je ostalo svega tri mjeseca do finalnih šest epizoda, no nadolazeći Watchmen i nove sezone starih favorita se ne mogu tako lako zaobići.

Osma sezona Game of Thronesa je počela s produkcijom u listopadu 2017., a rad na šest preostalih epizoda trajao je sve do kraja prošle godine. Home Box Office je također potvrdio da će osma sezona imati šest cjelovečernjih epizoda — što bi značilo da će svaka imati više od sat vremena, a valjda manje od dva sata. David Nutter je režirao tri epizode, Miguel Sapochnik dobio je dvije, a showrunneri David Benioff i D.B. Weiss režirali su samo finale. Sezonu u cijelosti potpisuju David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill.

Također, u jednom od intervjua, Peter Dinklage je teaseo “brutalnu” najveću bitku ikad u Igri prijestolja ove sezone izjavivši “It makes the Battle of the Bastards look like a theme park”. HBO je s datumom premijere još uvijek škrt, a travanj (april) 2019. je najpreciznije što zasad imamo.

Game of Thrones: Da, ima leda, ima vatre, a bome je i pjesma u novom teaseru

S druge strane, novi Watchmen uopće ne izgleda loše iz ovih pet sekundi materijala. U to nismo ni sumnjali sudeći prema timu koji stoji iza kamere – Damon Lindelof je scenarist i izvršni producent pilota, a zaposlen je i kao showrunner nakon snimljenog pilota, a Nicole Kassell, redateljica nekoliko epizoda HBO-ovih (i Lindelofovih) Leftoversa sjela je u redateljski stolac za pilot te će služit i kao izvršna producentica serije.

O datumu premijere nove adaptacije Watchmena znamo još manje nego o finalnim epizodama Game of Thronesa, no HBO je barem dao pogled na dio glumačke postave – u teaseru se vide Jean Smart kao agent Blake i Jeremy Irons kao Adrian Veidt/Ozymandias, a pojavit će se još Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II i mnogi drugi.

Teaser daje i kratki pogled na zadnju sezonu Veepa u kojoj bi se Selena opet kandidirala za predsjednicu. Postoji mogućnost da se finalnih sedam epizoda emitira uz osmu sezonu Game of Thronesa jer je ovaj par godinama bio nerazdvojan nedjeljama navečer, no ništa nije sigurno. Također, ove godine možemo očekivati i drugu sezonu Big Little Lies, kao i novu tinejdžersku dramu Euphoria sa Zendayom i Drakeom.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7vrjkheBt8

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861