NCIS: Bliži se jubilarna 200. epizoda – serijala.com
Trenutno čitaš
NCIS: Bliži se jubilarna 200. epizoda

NCIS: Bliži se jubilarna 200. epizoda

CBS-ov kriminalistički procedural NCIS bliži se impresivnom jubileju – dvjestotoj emitiranoj epizodi. Serija je trenutno ponovo na pauzi, a jubilarna epizoda emitirat će se 7. veljače, pod nazivom “Life Before His Eyes”. Malo je detalja poznato o specijalnoj epizodi, a kratak isječak epizode prikazan kritičarima na press turneji prikazivao je Gibbsa prema kojem nepoznata osoba u kapuljači ispaljuje hitac – nakon čega ekran postaje bijel. Sudeći po nazivu epizode, pretpostavljamo da se radi o svojevrsnom clip showu, najboljim trenucima prethodnih 199 epizoda.

Zanimljivo je, i prokleto ironično, da je CBS ovu franšizu preuzeo od NBC-a davne 1996. godine – doduše, Peacock je tada stajao mnogo, mogo bolje nego danas. JAG, serija čiji je NCIS spin-off, bio je otkazan nakon prve sezone, a pokupio ga je CBS i nastavio kroz čak devet sezona, do ukupnih deset i 227 epizoda. NCIS je nastao 2003. godine, a likovi i koncept serije predstavljeni su dvije epizode potkraj osme sezone JAG-a.

Danas? Danas je NCIS uvjerljivo najgledanija dramska serija televizije u ukupnoj gledanosti, ali i onoj “glavnoj” demografiji gledatelja između 18 i 49 godina starosti. Već treću godinu za redom prikuplja oko 20 milijuna gledatelja u prvom emitiranju, što je zbilja televizijski raritet, pogotovo na nacionalnim mrežama, da serija u svojoj devetoj sezoni ostaje na vrhuncu popularnosti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=glclvbHnpog&feature=related[/youtube]
9 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861