Živi mrtvaci: Hello Ladies i Magic City vraćaju se u obliku filmova – serijala.com
Trenutno čitaš
Živi mrtvaci: Hello Ladies i Magic City vraćaju se u obliku filmova

Živi mrtvaci: Hello Ladies i Magic City vraćaju se u obliku filmova

Dvije otkazane serije, HBO-ov Hello Ladies i Starzov Magic City, dobit će priliku zaokružiti svoje priče i pozdraviti se s publikom. I dok je “filmski” kraj komedije Stephena Merchanta, Hello Ladies, recimo očekivan, jer HBO zna dati priliku svojim autorima da dovrše otkazane serije, Magic City dobiva bizarno visokobudžetnu ekspanziju na veliko filmsko platno.

Dakle, Starz je lani otkazao svoju povijesno-mafijašku seriju Magic City, koja nakon dvije sezone nije uspjela zagrijati ni kritiku, ni publiku. Do pred tjedan i nešto već je bila potpuno zaboravljena fusnota televizijske povijesti, da bi sada bio najavljen filmski nastavak kojem su, pazite sad, uz izvornu postavu pridodani — Bruce Willis i Bill Murray.

Film bi trebao nastaviti priču koja je u finalu druge sezone stala u 1962. godini, a pisat će ga i režirati autor serije, Mitch Glazer. Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko i kompanija ponovit će svoje uloge, uz spomenute poznat(ij)e face poput Brucea Willisa i Billa Murrayja. Skriva li Glazer neku mračnu tajnu nekog od utjecajnijih holivudskih producenata i zašto propala serija dobiva (kako se čini) visokobudžetniji film? Tko zna…

S druge strane, završetak humoristične serije Hello Ladies u obliku “televizijskog filma” možemo svrstati u kategoriju manjih iznenađenja, a sada je poznato da će premijerno biti prikazan u subotu, 22. studenog. Film će zaokružiti događaje iz prve sezone u kojoj je simpatični douchebag Stephen Merchant davao sve od sebe da se uvali ženama tri-četiri puta zgodnijim od njega.

Komentari (1)
  • meni se sviđala ta serija, Magic City. nije da jedva čekam film,
    no sigurno ću ga pogledat kad izađe. i drago mi je da će imat nekakav closure :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861