Showtime obnovio Jackie, HBO na jesen planira Boardwalk i Eastbound – serijala.com
Trenutno čitaš
Showtime obnovio Jackie, HBO na jesen planira Boardwalk i Eastbound

Showtime obnovio Jackie, HBO na jesen planira Boardwalk i Eastbound

Paket novosti sa Showtimea i HBO-a: Nurse Jackie dobiva šestu sezonu, a HBO na jesen planira četvrtu sezonu Boardwalk Empirea, posljednju, također četvrtu sezonu Eastbound & Downa te novu komediju Hello Ladies, čiji je autor Stephen Merchant.

Dakle, Showtime je obnovio Nurse Jackie za šestu sezonu, a vijest dolazi tjedan dana prije finala pete sezone, koje je na rasporedu iduće nedjelje, 16. lipnja. Serija je 2010. godine bila nominirana za Emmy kao najbolja komedija, a Edie Falco iste je godine osvojila nagradu za najbolju glumicu.

S druge strane, HBO je objavio svoje jesenske planove, koji uključuju sparivanje povijesne drame Boardwalk Empire sa jednom povratničkom — Eastbound & Down — te jednom novom komedijom. Nova sezona Boardalka imat će 12 epizoda i debitirat će 8 rujna.

Eastbound & Down je već trebao završiti trećom sezonom, čak je i finale bilo posloženo kao završetak no Danny McBride i ekipa odlučili su odraditi još jednu godinu od osam epizoda. Nova-posljednja sezona kreće 29. rujna, paralelno sa novom komedijom Hello Ladies, koju potpisuje Stephen Merchant.

Pročitaj još

Ovog puta bez vjernog kreativnog partnera Rickyja Gervaisa, Merchant potpisuje, režira te preuzima glavnu ulogu u seriji kao nespretni Englez u potrazi za romantikom u Los Angelesu. Hello Ladies će imati osam epizoda u svojoj prvoj sezoni, kreće istog dana kao i Eastbound.

I na kraju, Larry David ima svoj film koji će debitirati 10. kolovoza na HBO-u. Zove se Clear History, David ga supotpisuje zajedno sa Alecom Bergom i Jeffom Schafferom, a ujedno ima glavnu ulogu. Jon Hamm, Bill Hader, Kate Hudson, Michael Keaton, Danny McBride i Eva Mendes samo su neki od glumaca koji se pojavljuju u filmu. U međuvremenu, još uvijek nema novosti o mogućoj novoj sezoni Curb Your Enthusiasm

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861