Showtime obnovio Jackie, HBO na jesen planira Boardwalk i Eastbound – serijala.com
Trenutno čitaš
Showtime obnovio Jackie, HBO na jesen planira Boardwalk i Eastbound

Showtime obnovio Jackie, HBO na jesen planira Boardwalk i Eastbound

Paket novosti sa Showtimea i HBO-a: Nurse Jackie dobiva šestu sezonu, a HBO na jesen planira četvrtu sezonu Boardwalk Empirea, posljednju, također četvrtu sezonu Eastbound & Downa te novu komediju Hello Ladies, čiji je autor Stephen Merchant.

Dakle, Showtime je obnovio Nurse Jackie za šestu sezonu, a vijest dolazi tjedan dana prije finala pete sezone, koje je na rasporedu iduće nedjelje, 16. lipnja. Serija je 2010. godine bila nominirana za Emmy kao najbolja komedija, a Edie Falco iste je godine osvojila nagradu za najbolju glumicu.

S druge strane, HBO je objavio svoje jesenske planove, koji uključuju sparivanje povijesne drame Boardwalk Empire sa jednom povratničkom — Eastbound & Down — te jednom novom komedijom. Nova sezona Boardalka imat će 12 epizoda i debitirat će 8 rujna.

Eastbound & Down je već trebao završiti trećom sezonom, čak je i finale bilo posloženo kao završetak no Danny McBride i ekipa odlučili su odraditi još jednu godinu od osam epizoda. Nova-posljednja sezona kreće 29. rujna, paralelno sa novom komedijom Hello Ladies, koju potpisuje Stephen Merchant.

Ovog puta bez vjernog kreativnog partnera Rickyja Gervaisa, Merchant potpisuje, režira te preuzima glavnu ulogu u seriji kao nespretni Englez u potrazi za romantikom u Los Angelesu. Hello Ladies će imati osam epizoda u svojoj prvoj sezoni, kreće istog dana kao i Eastbound.

I na kraju, Larry David ima svoj film koji će debitirati 10. kolovoza na HBO-u. Zove se Clear History, David ga supotpisuje zajedno sa Alecom Bergom i Jeffom Schafferom, a ujedno ima glavnu ulogu. Jon Hamm, Bill Hader, Kate Hudson, Michael Keaton, Danny McBride i Eva Mendes samo su neki od glumaca koji se pojavljuju u filmu. U međuvremenu, još uvijek nema novosti o mogućoj novoj sezoni Curb Your Enthusiasm

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861