Trailer: Posljednja doza Nurse Jackie kreće za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Posljednja doza Nurse Jackie kreće za mjesec dana

Trailer: Posljednja doza Nurse Jackie kreće za mjesec dana

Premijera sedme (i posljednje) sezone serije mreže Showtime, Nurse Jackie, kreće za mjesec dana. Prema ranijim najavama, zadnju sezonu serije obilježit će promjene u postavi. Naime, lik dr. Fitcha Coopera, kojeg je glumio Peter Facinelli, neće se pojaviti u ovoj sezoni zbog glumčevog angažmana u NBC-evoj seriji Odyssey.

Kako će lik dr. Coopera skončati u seriji autori još nisu otkrili. No, Coopov odlazak vjerojatno će pokušati nadomjestiti epizodama Tonyja Shalhouba, nama poznatoga Monka iz istoimene serije, te likom Jackinog odvjetnika, kojeg će glumiti Mark Feuerstein iz manje popularne serije Royal Pains.

Novi likovi mogli bi unijeti svježinu i pomoći seriji da dobije kvalitetniji kraj, ali isto tako mogli bi unijeti previše pomutnje u, već ionako sadržajno izmućenu, seriju. Jackiena borba s ovisnošću i potpuno zapetljani odnosi između likova, koji nisu bili baš najsretnija moguća rješenja, obilježili su petu i šestu sezonu.

Podsjetimo, u šestoj sezoni neki događaji, kao odnos koji se razvio između Jackie i njenog dilera, zakomplicirali su i one dosljednosti koje su u seriji postojale. Na samom kraju sezone Jackie se napokon suočava sa zakonom, a kakve će biti posljedice finala šeste sezone saznat ćemo uskoro.

Kako su najavili autori, kraj serije bit će “autentičan”. Što to točno znači vidjet ćemo 12. travnja, kada se Jackie vraća posljednji put.

https://www.youtube.com/watch?v=cUjUJ-WgjNs

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861