Kompletan vodič kroz proljetne serije – serijala.com

Pregled najzanimljivijih novih i povratničkih premijera – najave, traileri i detaljne tablice s datumima.

 1. Andi Bancic says:

  Kad već spominjete: kakva je to debilana da svi evropljani u američkim serijama moraju imati britanski naglasak? Zar ne bi bilo logičnije da stari rimljani (a u ovom slučaju i Leonardo) imaju talijanski naglasak?
  Uz toliku produkciju koja je digla uvjerljivost povijesnih serija na višu razinu, ne mogu vjerovati da tvorci serija padaju na takvim glupostima.

  • Marin_708 says:

   To i mene pati već duže vremena, i zna me bezveze naživcirati. :D Najviše me iritiralo dok sam gledao Borgiase. Uvjerljivo.

 2. gormar says:

  Gledati Family Tree i predivnu Julie Benz….Potpresjednica je i više nego ugodno iznenađenje,nadam se da će zadržati taj nivo kvalitete….

  • još si mogao navesti da je Julie u Defianceu, ne znaju/gledaju to svi… A sestru joj glumi Mia Kirshner… I opet postoji potencijal za mokre snove o trojcu sa dvije televizijske sestre

   • gormar says:

    Da….u pravu si….volim dijeliti,hahaha….zbog Julie sam čak i gledao “No ordinary family”….Ups…bolje da to nisam rekao

 3. jurasik says:

  Jedno nevezano pitanje- jeste li uspjeli pogledati pilot Prkosa?
  Av club ga je (uglavnom) pohvalio, a sada me zanima Vase misljenje…

  • Krešo says:

   Ne znam za ostale, ja sam zasad pogledao trecinu pilota. Sto ne govori nista osim da sam si na trecini rekao “mislim da idem spavati ranije”. Mozda budemo imali recenziju kroz dva tjedna.

   • jurasik says:

    Čini mi se da te nije dojmilo…, al to je ipak SF Firefly style pa ću pogledati…

    • Krešo says:

     Pogledao do kraja. Pilot je definitivno… jedno i pol satni. Sa dosta praznog hoda i rijetko zbilja zanimljiv, a opet rijetko užasno loš. Da ima više sličnih serija rekao bih da se ne zamaraš, ali ovako… Pogledaj i vidi sam, ali nemoj očekivati ništa slično Fireflyju. To super zvuči kao naslov, ali jako je daleko od istine.

   • Robisierra says:

    Ja sam pogledao cijeli. Iako traje sat i pol nemam posebno definirano mišljenje za sad. Sve u svemu nije loše iako priča nije uopće posebno zanimljiva.

    Sve je to već viđeno – netko postaje junak spletom okolnosti, mijenja svoju životnu filozofiju “da ga zaboli ona stvar za cijeli svijet” i postaje zaštitnik slabijih. Tu su još sukobi “lijevih i desnih”, potencijalni ljubavni trokut, intrige.. predviđam da će serija trajati 5-6 sezona ;)

 4. Robisierra says:

  Od novih serija istaknuo bih da nije loša Orphan Black, Pogledao sam tri epizode i moram konstatirati da ondje nema trunčice sf-a ;)

  Riječ je o nekakvoj kombinaciji akcije s elemetnima..hm, nekakve misterije? Srećom nije riječ o proceduralu.

  S obzirom na poznato slabu kanadsku produkciju (uspoređujući ih s južnim susjedima) serija sasvim dobro izgleda, a glumačka postava je za sada solidna iako su uglavnom anonimusi.

 5. Iskreno ne razumijem opsesiju GOT-om, jednostavno je jedino sto je vrijedjelo su bile one prve tri epizode, dalje likovi nemaju dubinu, serija je sapunjara zesca, likovi koji imaju dubinu ili daju glavnim likovima dubinu kasnije umiru i glavni lik postaje prazan i obican, al ajde nije to sve ni bitno, ali vi ovdje hvalite i velicate tu seriju a u serije Bates Motel je sjajan odabir glumaca, dugo bolji nisam vidio od BB, gluma je kao u zlatno doba Hollywooda i likovi ne da imaju dubinu nego su i prevazisli okvire sama serije i djeluju stvarno i ova serija mozda i pravi nesto novo dok u istom trenutku ostaje artie dio hitchcock-a. Apsolutno brilijantno i nedodirljivo i ako sam mislio da nemam sta gledat posle Breaking Bad, prevario sam se, ista kvaliteta je i u Bates Motelu :D Zivjele dobre serije :D

 6. konkvi says:

  pratim mad men, don draper postaje iritantan. nadam se da će izmađionirati neku superionu ženu koja će ga prizemljiti. najnovija ljubavnica i tulava supruga su čista katastrofa.

  od ponuđenih borgie, eventulano hannibal, mi se čine interesantnim.

 7. konkvi says:

  mad men je konačno počeo na nešto sličiti, trebalo im je 6 ep da ožive ovu sezonu.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *