Početak kraja Breaking Bada započinje u kolovozu – serijala.com
Trenutno čitaš
Početak kraja Breaking Bada započinje u kolovozu

Početak kraja Breaking Bada započinje u kolovozu

Dugo očekivanih i pribojavanih finalnih osam epizoda pete i posljednje sezone Breaking Bada krenut će nešto kasnije no obično — 11. kolovoza. Potvrdili su to s AMC-a, što znači da će finalna epizoda biti emitirana 29. rujna. Jako malo, odnosno gotovo ništa ne znamo o neizbježnom završetku jedne od serija koje su obilježile posljednje televizijsko desetljeće.

Istovremeno će krenuti nova serija Low Winter Sun, čiji je trailer već ranije objavljen. AMC još ima nekoliko serija u razvoju, uključujući SF dramu Balistic City scenarista te redatelja nadolazećih SF-ičnih blockbustera Pacific Rima, odnosno Obliviona te zasad neimenovani SF projekt smješten u budućnost gdje je SAD na rubu drugog građanskog rata. No, o njima više kad i ako uopće budu naručene…

6 komentara
  • Znaci do kolovoza ili avgusta ili nije bitno cega vise jer je predugo, nemam sta gledat, osim ako Wilfred ne krene prije >D

  • Strah me je i pomisliti da će uskoro i završiti….ima zaista dosta dobrih,vrhunskih serija ali BB je nešto neopisivo savršeno…….nažalost,sve ide svome kraju-jedva čekam vaš osvrt na završetak serije kraajem rujna.

  • Nemogu vjerovat da će serija još emitirati kad počne škola. Stalno mijenjaju datume, prije je bilo početak srpnja, pa 14.7. pa sad 11.8.

  • Koji će to dan biti 30. rujna – zadnja epizoda uopće Breaking Bada i premijera 3. sezone Homelanda.

  • Preziveli smo godinu i po pauze izmedju trece i cetvrte sezone, prezivecemo i ovih dodatnih mesec dana cekanja.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861