Low Winter Sun: Prvi trailer AMC-jeve sljedeće nove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Low Winter Sun: Prvi trailer AMC-jeve sljedeće nove serije

Low Winter Sun: Prvi trailer AMC-jeve sljedeće nove serije

AMC je objavio prvi trailer njihove nove serije Low Winter Sun, kriminalističke drame koju mreža opisuje kao “suvremenu priču o ubojstvu, prevari, osveti i korupciji. Bazirana je na istoimenoj britanskoj mini-seriji iz 2006. godine, dok će u američkoj verziji bit će preseljena u Detroit. Počinje ubojstvom policajca od strane kolege detektiva, koji biva uvučen u samo srce kriminalnog podzemlja.

U glavnoj ulozi je Mark Strong, poznat vam ih filmova kao što su RocknRolla, Sherlock Holmes, Kick-Ass, Green Lantern i John Carter, nerijetko negativac. Prepoznat ćete i par sporednih glumaca koje čine Lennie James (Morgan iz The Walking Deada) te David Costabile (Gale iz Breaking Bada).

AMC već godinu i pol nije lansirao novu originalnu seriju, posljednja je bila Hell on Wheels, koja je s prikazivanjem krenula u studenom 2011. godine. Naručeno je 10 epizoda za prvu sezonu, a premijera se očekuje tokom ljeta.

http://www.youtube.com/watch?v=oTFKglwGwcY

2 komentara
  • Osim The Killinga sve s AMC-ja je do sada bilo na visokoj razini pa vjerujem da niti ova serija neće biti loša

  • Zašto nikome nije pala na um recenzija ove serije…ja sam nakon 4 odgledane epizode oduševljen njome.Ima li kakvih vijesti o njoj.?Ide li nova sezona?Kakva je gledanost bila?Hajmo ljudi…:)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861