AMC konačno naručio novu dramsku seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC konačno naručio novu dramsku seriju

AMC konačno naručio novu dramsku seriju

Prošle su ravno dvije godine kada smo pisali o narudžbi nove AMC-jeve serije. Bilo je to također 16. prosinca, ali 2010. godine, kada je AMC naručio Hell on Wheels. Serija je u međuvremenu krenula i odradila dvije sezone, a AMC-jev razvoj originalnih serija stagnirao.

Post prekida drama Low Winter Sun, bazirana na istoimenoj britanskoj mini-seriji iz 2006. godine. U američkoj verziji bit će preseljena u Detroit, a počinje ubojstvom policajca od strane kolege detektiva, koji biva uvučen u samo srce kriminalnog podzemlja.

Mark Strong (Zero Dark Thirty, Green Lantern) je u glavnoj ulozi, dok je autor i showrunner serije Chris Mundy, scenarist nekoliko desetaka epizoda CBS-ovih procedurala Criminal Minds i Cold Case.

A kad smo se već dotakli Hell on Wheelsa — serija je bila obnovljena za treću sezonu, potom obnova stavljena na led nakon odlaska showrunnera, sezonu vodit će John Wirth, čija biografija bilježi rad na serijama kao što su Nash Bridges, Terminator: TSCC i V, a bio je izvršni producent na The Capeu i Ghost Whisperer.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861