Nurse Jackie završava nakon sedme sezone, Longmire također otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Nurse Jackie završava nakon sedme sezone, Longmire također otkazan

Nurse Jackie završava nakon sedme sezone, Longmire također otkazan

Showtime je ovog tjedna obnovio i otkazao svoju humorističnu dramu (ili dramsku komediju?) Nurse Jackie — serija za koju je Edie Falco dobila Emmy i pritom rekavši “ali ja uopće nisam duhovita” dobit će još jednu sezonu, te završiti nakon sedam godina.

Serija je krenula 2009. godine, a u dosadašnjih šest sezona skupila nominaciju za najbolju komediju godine te podosta glumačkih nominacija — Edie Falco nagrađena je 2010. godine, a Merritt Wever tri godine kasnije za sporednu ulogu.

Također, još krajem prošlog mjeseca, A&E je ugasio svoju westernovsku dramu Longmire nakon tri sezone. Robert Taylor i Katee Sackhoff glumili su u seriji koja je zapravo bila A&E-jeva najgledanija vlastita produkcija, no glavnina publike bila je prilično stara. Produkcijski studio navodno pokušava prodati seriju drugim interesentima, ali recite svojim bakama i djedovima da se ne nadaju previše.

U ostalim vijestima o serijama koje ne gledate, kao što nam je napomenuto ispod: Fox je otkazao kratkovječnu ljetnu seriju Gang Related, dok je TNT obnovio krim-dramu Murder in the First za drugu sezonu.

13 komentara
 • Longmire je otkazan 28.8.14 mogli ste malo i osviježiti vijest (konkurencija je, primjetih) i……preskočili ste i otkaz Gang relateda od prije deset dana a jučer je i Murder in the first obnovljen za drugu sezonu,btw….

   • Znači obavijest o otkazivanju,npr, Gang relateda čitateljstvo će dobiti,npr,početkom desetog mjeseca u tekstu o propasti neke jesenske serije,možda?Nitko,naravno, ne očekuje ažurnost na dnevnoj bazi ali rado bih čitao na ovome cijenjenom siteu nekakvu exkluzivu,vijest prvo objavljenu kod vas prije nego kod konkurencije,možda….

    • Nije mi se pisalo o tome, nije nesto previse bitna serija, ali eto – ubacit cu ovdje dopunu. Ali kako mozes ocekivati ekskluzivu o obnovama i otkazivanjima stranih serija… na hrvatskom sajtu? Pa nemamo insajdere, covjece. Ne bih ni strane sajtove stavljao kao konkurenciju. Nase “ekskluzive” su tekstovi, a ne vijesti. I ne-prepisivacki nacin pisanja vijesti, nadam se (kad imam volju, ne ovo gore). To je ono zbog cega bi netko eventualno pratio ovaj sajt, sigurno ne azurnost i detaljnost prenosenja svih vijesti.

     • Vi nemate konkurenciju,meni ste najdraži (hrvatski) izvor informacija i tekstova—ali ne radi se o tome kome je što bitno,zaboga……pa možda netko gleda i te serije pa će ga vijest o nekoj manje vama bitnoj seriji privući da se vrati još po neki puta na Serijalu…a to je više klikova,love,slave….Vama.
      Ne meni,ja toga imam…hehehehe…..hehehehe…

     • Jednog dana,siguran sam doći će i lova…..trud mora uroditi plodom…trenutno živite tzv. “Hrvatski san”….

     • ja bih npr. pisao malo više recenzija, npr. propustili ste the knick, ouztland, erxtant i mnogo toga

     • U idealnom svijetu, apsolutno. Samo, ili ne stignemo ili… nam se ne da. Planirao sam Knick i Outlander pokriti, ali treba riješiti onaj gigantski jesenski vodič, pa je preskočeno.
      Top 5 je postao mjesto za takve usputne mini-recenzije stvari koje ne uspijemo napisati.

 • Od Longmirea sam odustao početkom treće sezone. Prve dvije nisu bile loše ali treća baš nije sjela.

 • Nurse Jackie mi je bila serija koju bih uvijek sa guštom pogledao,i to mogu bez imalo srama reći,,odlični likovi od Jackie,Zoe,Thora pa sve do Glorie ili O Hare,par puta sam se i fino nasmijao gledvši je,da se razumimo daleko je ona meni od najdraže serije,btw Tony Shalhoub (Monk) pridružio se 7 sezoni serije!!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861