Andy Samberg vodit će dodjelu Emmyja – serijala.com
Trenutno čitaš
Andy Samberg vodit će dodjelu Emmyja

Andy Samberg vodit će dodjelu Emmyja

Ove je godine Foxov red da organizira i emitira Primetime Emmy Awards ceremoniju, a izbor je pao na Andyja Samberga iz Brooklyn Nine-Ninea. Četiri glavne mreže rotiraju se za pravo prijenosa ceremonije svake godine, Samberg je trenutno najpoznatiji komičar kojeg Fox ima u svojem line-upu.

Fox ionako nema mnogo potencijalnih kandidata osim, recimo Setha MacFarlanea koji je vodio Oskare pretprošle godine. Ulogu voditelja mreže obično daju svojim late-night voditeljima, no kako Fox nema svoj late-night program, angažman su prethodno dobivali Jane Lynch, kada je Glee još bio popularan, te Ryan Seacrest.

Samberg je lani dobio Zlatni globus za najbolju mušku ulogu u komediji nakon samo polovice prve sezone Brooklyn Nine-Ninea, a serija je istovremeno proglašena najboljom komedijom. Ima i višegodišnje iskustvo u Saturday Night Liveu, pa je sigurno vrlo dobar izbor, osim ako vas iz nekog razloga ne iritira njegov tip humora.

Nakon što je lani bila emitirana već krajem kolovoza, ceremonija se vraća na standardni početak sezone, 20. rujna. Nominacije će biti objavljene 4. lipnja, a Akademija je nedavno najavila neke promjene u nominacijskom procesu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861