Teaser: Brooklyn Nine-Nine tek 2019. na NBC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Brooklyn Nine-Nine tek 2019. na NBC-u

Teaser: Brooklyn Nine-Nine tek 2019. na NBC-u

Jedna od omiljenih aktualnih workplace komedija na TV-u, Brooklyn Nine-Nine, će se ipak vratiti najranije nagodinu na NBC-u, kako je već ranije rečeno na svibanjskim upfrontovima. Unatoč otkazivanju od strane Foxa početkom svibnja ove godine te brzinskoj obnovi dva dana kasnije na drugoj mreži, nove epizode nisu još počele sa snimanjem, no glumci su na jučerašnjem panelu na Comic-Conu otkrili da su scenariji već nekoliko tjedana u izradi.

Uz otkrivanje teasera, na Comic-Conu se raspravljalo i u kojem smjeru bi serija krenula nakon obnove gdje je glavna tema bila Stephanie Beatriz, odnosno njen lik detektivke Rose Diaz, koja se u posljednjoj sezoni outala kao biseksualna osoba. Tvorci serije tvrde kako žele napraviti kvalitetnu priču oko njenog lika, zbog jedinstvenosti na broadcast network televiziji, dok je samoj glumici jako drago što može dio svog života kao biseksualne osobe prenijeti na ekran i biti reprezentant tog dijela latinoameričke manjine.

Kroz šalu se razgovaralo i o mogućem crossoveru s NBC-jevim Law & Order: SVU, no nadajmo se da do toga neće doći jer bi komediju nepotrebno uronilo u već povezani svijet  Law & Order i Chicago franšiza na istom kanalu. Također, glumci su potvrdili kako šesta sezona definitivno neće biti i zadnja, tako da bez problema možemo i dalje uživati u našoj omiljenoj policijskog postaji i glumačkoj postavi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861